Festprishelggjør et kupp!
Min side Kundeservice Bli medlem

Den store kjøttkokeboka

"Viestad kan å skrive, og denne boka er lekkert utformet. Mette Randem har tatt bilder som er både varme og delikate. Boka inneholder både tradisjonelle og nye oppskrifter, og Viestad legger vekt på å bruke hele dyret (...) Boka er en flott hyllest til kjøttet som råvare og en helhetlig tanke om utnyttelse av gode råvarer."

Oppland Arbeiderblad Pluss

Skal man spise kjøtt eller burde man la være? I en tid da mange stiller seg dette spørsmålet, utgir Andreas Viestad en bok om kjøtt der han oppfordrer: - Spis ansvarlig, spis hele dyret.

Dette er den definitive boka om å tilberede kjøtt på en velsmakende og bærekraftig måte. Les mer

409,-

449,- Spar: 40,-

Innbundet
Midlertidig tomt på lager

Logg inn for å se din bonus

Skal man spise kjøtt eller burde man la være? I en tid da mange stiller seg dette spørsmålet, utgir Andreas Viestad en bok om kjøtt der han oppfordrer: - Spis ansvarlig, spis hele dyret.

Dette er den definitive boka om å tilberede kjøtt på en velsmakende og bærekraftig måte. Her får du 200 oppskrifter og tips, samt bakgrunnsstoff om dyrene. Du finner selvsagt den saftigste lammesteken og den møreste biffen. Men i tillegg viser Andreas smarte måter å tilberede de andre, mer krevende stykningsdelene. Med sin inspirerende og pedagogiske stil minner Andreas oss om viktigheten av å benytte hele dyret i matlagingen, av å ta vare på klassikerne og de norske tradisjonsrettene. Han finner dessuten inspirasjon i moderne teknikker og kjøkken fra det store utland.

Denne kokeboka vil garantert blir stående i hylla på kjøkkenet i mange år!

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
355
ISBN
9788202487256
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2015
Originaltittel
Den store kjøttkokeboka
Format
26 x 21 cm

Bla i boka

Anmeldelser

"Viestad kan å skrive, og denne boka er lekkert utformet. Mette Randem har tatt bilder som er både varme og delikate. Boka inneholder både tradisjonelle og nye oppskrifter, og Viestad legger vekt på å bruke hele dyret (...) Boka er en flott hyllest til kjøttet som råvare og en helhetlig tanke om utnyttelse av gode råvarer."

Oppland Arbeiderblad Pluss

"Den store kjøttkokeboka er et veldig godt oppslagsverk i klassisk håndtering av dyreskrotten og dens forskjellige deler. (...) oppskrifter (...) i en lettfattelig og inspirerende stil. (...) Dette er en bok som godt kan ligge under juletreet (...)"

Henrik J. Henriksen, A-magasinet

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Den store kjøttkokeboka:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Wilse

Trond Bjorli
Innbundet 
454,- 499,-
 

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
390,- 429,-
 

1989

Val McDermid
Innbundet 
409,- 449,-
 
1979
Ny!

1979

Val McDermid
Paperback 
229,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv