Meny

En hyllest til lammet!

en økologisk kokebok med 102 lammeretter - for alle årstider!

; Charlotte Gawell (Illustratør) ; Tone Bøstrand (Oversetter)

Flott kokebok for alle som elsker lammekjøtt, og som gjerne vil utforske hvilke fantastiske muligheter som ligger i dette kjøttet. Les mer
Vår pris
363,-
Spar
36,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

  Kjøp NÅ - få 18 bonuskroner!

Vår pris: 363,-
Spar: 36,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

  Kjøp NÅ - få 18 bonuskroner!

Om boka

Det norske lammekjøttet er noe av det beste vi har å by på! Nesten alt kjøttet som produseres, er økologisk. Dyrene får beite fritt ute, leve slik som dyrene skal gjøre og kvaliteten på kjøttet blir deretter. Forfatteren av denne boka mener det norske lammekjøttet er makeløst!

Lam gir en smaksopplevelse av de helt sjeldne. Lam kan brukes hele året, og i denne kokeboka finner du 102 oppskrifter fordelt på de ulike årstider - du får oppskrifter på fileter, eksotisk innmat, salater, oster og steker - og ikke minst lærer du å grille et helt lam, bruke hele dyret og lage ditt tilbehør selv fra grunnen av. Spis mer lammekjøtt - med god samvittighet!

En hyllest til lammet! er en økologisk kokebok for deg som elsker lam og som vil utvide menyen hjemme.

Fakta