Min side Kundeservice Bli medlem

Kjøtt

en komplett guide

Oslos eneste gjenværende slaktebutikk med pølsemakeri, Strøm-Larsen, feirer
100 årsjubiléet ved å dele sine hemmeligheter med leserne. Kokeboka Kjøtt er
en idésprøyte av en bok! Det er ikke bare én måte å lage en rett på,
oppskriftene er spekket med tips om hva og hvordan du kan gjøre ting
annerledes. Les mer

318,-

349,- Spar: 31,-

Innbundet
Utsolgt
Oslos eneste gjenværende slaktebutikk med pølsemakeri, Strøm-Larsen, feirer
100 årsjubiléet ved å dele sine hemmeligheter med leserne. Kokeboka Kjøtt er
en idésprøyte av en bok! Det er ikke bare én måte å lage en rett på,
oppskriftene er spekket med tips om hva og hvordan du kan gjøre ting
annerledes. Her er oppskrifter til hverdags og fest; salater, småretter,
supper, hovedretter og desserter. Festmaten serveres av kjøkkensjefene fra
de fem restaurantene; Restaurant Victor, Le Canard, Matfinken, Vitis
Vinifera og Touch of France. Til hver festmeny og hovedrett følger gode
vinråd. Strøm-Lasrsen guider deg frem til det beste kjøttet. Forteller
hvorfor det er best og hvordan du bør behandle og tilberede det. I tillegg
får du et hav av marinade- og sauseforslag, og annet godt tilbehør. Kos deg
blant ca. 300 oppskrifter.

Detaljer

Forlag
Fortellerforlaget
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
279
ISBN
9788281030077
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2004
Format
25 x 20 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Kjøtt:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Barn

Solfrid Raknes
Produkt bestående av flere enkeltprodukter 
559,-

2666

Roberto Bolaño
Innbundet 
409,- 449,-

Hysj

Magnhild Winsnes
Paperback 
272,- 299,-
 

Shh!

Chris Haughton
Innbundet 
182,- 200,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv