Min side Kundeservice Bli medlem

Slakting & skjæring

storfe, sau, gris, vilt

Endelig en bok om slakting og partering. Det er en kunst å partere et dyr. Hvordan skjære ut de riktige stykkene, og får mest mulig ut av skrotten med minst mulig svinn.

Forfatter Stian Espedal har jobbet som slakter hos Nortura i 21 år, og holder jevnlig kurs i slakting og skjæring. Les mer

318,-

349,- Spar: 31,-

Innbundet
Midlertidig tomt på lager

Logg inn for å se din bonus

Endelig en bok om slakting og partering. Det er en kunst å partere et dyr. Hvordan skjære ut de riktige stykkene, og får mest mulig ut av skrotten med minst mulig svinn.

Forfatter Stian Espedal har jobbet som slakter hos Nortura i 21 år, og holder jevnlig kurs i slakting og skjæring. I denne boken viser han oss hvordan en slakter og skjærer ned både storfe, gris, sau og vilt. Alle prosesser vises tydelig og lett forståelig gjennom tekst og bilder.
Det er også eget avsnitt om avliving, verktøy og redskap, og ikke minst forteller Espedal om hvordan kjøttet kan videreforedles.
Dette vil være en bok for alle som behandler kjøtt, enten du er jeger, bonde eller kokk. Eller om du "bare" er generelt matinteressert.
Bildene i boken er tatt av fotograf Halvard Bøe.

Detaljer

Forlag
Jæren forlag
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
220
ISBN
9788293351641
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2018
Format
25 x 18 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Slakting & skjæring:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
375,- 429,-

Norge

Reidar Müller
Innbundet 
393,- 449,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv