Min side Kundeservice Bli medlem

Viltkokeboka

enkle og fristende oppskrifter

Følelsen av å tilberede vilt som du har felt selv er vanskelig å slå. Selv om du ikke jakter selv, er råvarer fra våre skoger og marker det beste grunnlaget for et godt måltid.
Her finner du retter med forskjellige stykningsdeler av viltet, og i de fleste oppskriftene kan du benytte akkurat det viltet som du har tilgang til: elg, hjort, rådyr, hare, villsvin, osv. Les mer

363,-

399,- Spar: 36,-

Innbundet
Utsolgt
Følelsen av å tilberede vilt som du har felt selv er vanskelig å slå. Selv om du ikke jakter selv, er råvarer fra våre skoger og marker det beste grunnlaget for et godt måltid.
Her finner du retter med forskjellige stykningsdeler av viltet, og i de fleste oppskriftene kan du benytte akkurat det viltet som du har tilgang til: elg, hjort, rådyr, hare, villsvin, osv. Klassiske nordiske smakstilsetninger blandes med inspirasjon fra hele verden. Ikke gå glipp av den sørafrikanske bobotien med kvernet kjøtt av elgkalv, shish kebab med flatbiff av elg, karrigryte med elgstek eller chili med kvernet elgbog. Eller hva med godt krydrete hjemmelagde pølser, en saftig burger eller pizza med tynne skiver av elgbiff? Retter som både jaktlaget og familien kommer til å elske!
Anders Levén er en av Sveriges mest navngjetne kokker, kjent fra TV, radio og tidsskrifter. I snart tretti år har jakt og vilt vært hans store interesse. Her presenterer han et femtitalls nye oppskrifter for alle som jakter og elsker smaken av vilt.

Detaljer

Forlag
Vigmostad Bjørke
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
112
ISBN
9788241931376
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2018
Originaltittel
Laga älg och annat vilt
Format
27 x 20 cm
Nr
8136998

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Viltkokeboka:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Fant

Annie North Bedford
Innbundet 
49,-
 

Lofoten

Kristin Folsland Olsen
Paperback 
390,- 429,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv