– Boken "Lettlaget" barnemat inneholder oppskrifter på mat til barn fra ca 6 måneder til rundt 3 år. Det er oppskrifter på middager, desserter, småretter og bakverk, og det er oppskrifter på mat barnet etter hvert kan være med på å lage selv. Du får også gode tips til hvordan gjøre overgangen til fast føde lettere, hvordan man bør oppbevare spedbarnsmat, og hvordan skape variasjoner i kosten. Boken har Emanuel som en gjennomgangsfigur, ham følger vi fra han er nyfødt til han er 3 år, gjennom ham får man vite hva man kan forvente av et lite barn ved matbordet og kjøkkenbenken. En flott bok, med spennede oppskrifter og morsomme utspill fra Emanuel!
Babymat
det første året
Babymat
Det første året
Lag sunn, ren og naturlig mat tilpasset smårollingens smaksløker og utvikling!
Margit Vea deler sine velprøvde og gode oppskrifter på alt fra grøter, grønnsakmoser og fruktmoser til middager, desserter, bakverk og drikke.
Les mer
363,-
399,- Spar: 36,-
Innbundet
Sendes innen 3 virkedager
Logg inn for å se din bonus
Babymat
Det første året
Lag sunn, ren og naturlig mat tilpasset smårollingens smaksløker og utvikling!
Margit Vea deler sine velprøvde og gode oppskrifter på alt fra grøter, grønnsakmoser og fruktmoser til middager, desserter, bakverk og drikke. Maten er enkel å lage, og matglede står i fokus. Med gode råvarer får barna gode matopplevelser. Riktige matvalg det første året gjennom naturlige smaker og næringsrike råvarer, gir et solid grunnlag for sunne matvaner og god helse senere i livet.
Margit har holdt kurs om babymat i mange år og vet hva småbarnsforeldre stiller spørsmål om. Her har hun samlet viktig informasjon om ernæring, økologisk mat, allergier, tarmen og immunsystemet, babystyrt mattilvenning og innføring av fast føde. Du får også tips om hva du kan gjøre hvis babyens mage er i uorden, eller hvis den lille ikke vil spise.
MARGIT VEA er faglærer i ernæring, helse og miljøfag og har en master med barnemat som tema. Hun holder matkurs, har skrevet flere kokebøker og har egen matspalte i Aftenposten Junior. Margit er programleder på Matkanalen, holder foredrag om mat og helse og driver nettsiden www.margitvea.no.
Det første året
Lag sunn, ren og naturlig mat tilpasset smårollingens smaksløker og utvikling!
Margit Vea deler sine velprøvde og gode oppskrifter på alt fra grøter, grønnsakmoser og fruktmoser til middager, desserter, bakverk og drikke. Maten er enkel å lage, og matglede står i fokus. Med gode råvarer får barna gode matopplevelser. Riktige matvalg det første året gjennom naturlige smaker og næringsrike råvarer, gir et solid grunnlag for sunne matvaner og god helse senere i livet.
Margit har holdt kurs om babymat i mange år og vet hva småbarnsforeldre stiller spørsmål om. Her har hun samlet viktig informasjon om ernæring, økologisk mat, allergier, tarmen og immunsystemet, babystyrt mattilvenning og innføring av fast føde. Du får også tips om hva du kan gjøre hvis babyens mage er i uorden, eller hvis den lille ikke vil spise.
MARGIT VEA er faglærer i ernæring, helse og miljøfag og har en master med barnemat som tema. Hun holder matkurs, har skrevet flere kokebøker og har egen matspalte i Aftenposten Junior. Margit er programleder på Matkanalen, holder foredrag om mat og helse og driver nettsiden www.margitvea.no.
Detaljer
- Forlag
- Cappelen Damm
- Innbinding
- Innbundet
- Språk
- Norsk Bokmål
- Sider
- 144
- ISBN
- 9788202507947
- Utgave
- 1. utg.
- Utgivelsesår
- 2016
- Format
- 25 x 18 cm
Bla i boka
Medlemmers vurdering
Skriv en vurdering
C