Pasta
ekte italiensk håndverk
Kristian Lambrechts ; Paul Paiewonsky (Fotograf)
Kristian Lambrechts har laget en kokebok som hyller den italienske pastaen som vi alle er
så glad i. Her lærer han oss håndverket bak en god pasta, hvordan du lager ulike pastatyper
- og ikke minst alle de klassiske og smakfulle sausene som hører til. Les mer
så glad i. Her lærer han oss håndverket bak en god pasta, hvordan du lager ulike pastatyper
- og ikke minst alle de klassiske og smakfulle sausene som hører til. Les mer
- Vår pris
- 500,-
- Spar
- 49,-
Veil. pris: 549,-
(Innbundet)
Fri frakt!
Leveringstid:
Midlertidig tomt på lager
Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris:
500,-
Spar:
49,-Veil. pris: 549,-
(Innbundet)
Fri frakt!
Leveringstid:
Midlertidig tomt på lager
Kristian Lambrechts har laget en kokebok som hyller den italienske pastaen som vi alle er
så glad i. Her lærer han oss håndverket bak en god pasta, hvordan du lager ulike pastatyper
- og ikke minst alle de klassiske og smakfulle sausene som hører til. Noen oppskrifter
er superenkle, mens andre er litt mer avanserte. Du lærer, steg for steg, å lage pasta, spagetti, lasagne, gnocchi, sauser og fyll til ravioli og tortellini -smakfulle retter som alle vil glede seg over.
Boka inneholder Lambrechts' 40 favorittoppskrifter fra mange år som kjøkkensjef på Trattoria Popolare i Oslo, både tradisjonelle pastaretter som spaghetti carbonara, spaghetti vongole og oksehaleravioli, men også pastaretter som Lambrechts selv har utviklet. Her lages alt fra bunnen, uten snarveier. Bokas kapitler følger råvarene: fisk, kjøtt og vegetar. En bok for alle som elsker det italienske kjøkkenet!
Kristian Lambrechts er utdannet kokk og bor i Oslo. Han var kjøkkensjef på Trattoria Popolare i fem år, og restauranten ble særlig berømt for Lambrechts' ravioli med oksehaleragu. Han har en teft for gode smaker og kombinasjoner og er blitt en spesialist på italienske retter. I 2016 ga han ut boka Italia. En matsafari sammen med Jon Berg. Bildene er tatt av fotograf Paul Paiewonsky.
så glad i. Her lærer han oss håndverket bak en god pasta, hvordan du lager ulike pastatyper
- og ikke minst alle de klassiske og smakfulle sausene som hører til. Noen oppskrifter
er superenkle, mens andre er litt mer avanserte. Du lærer, steg for steg, å lage pasta, spagetti, lasagne, gnocchi, sauser og fyll til ravioli og tortellini -smakfulle retter som alle vil glede seg over.
Boka inneholder Lambrechts' 40 favorittoppskrifter fra mange år som kjøkkensjef på Trattoria Popolare i Oslo, både tradisjonelle pastaretter som spaghetti carbonara, spaghetti vongole og oksehaleravioli, men også pastaretter som Lambrechts selv har utviklet. Her lages alt fra bunnen, uten snarveier. Bokas kapitler følger råvarene: fisk, kjøtt og vegetar. En bok for alle som elsker det italienske kjøkkenet!
Kristian Lambrechts er utdannet kokk og bor i Oslo. Han var kjøkkensjef på Trattoria Popolare i fem år, og restauranten ble særlig berømt for Lambrechts' ravioli med oksehaleragu. Han har en teft for gode smaker og kombinasjoner og er blitt en spesialist på italienske retter. I 2016 ga han ut boka Italia. En matsafari sammen med Jon Berg. Bildene er tatt av fotograf Paul Paiewonsky.
- FAKTA
-
Utgitt:
2020
Forlag: Gursli Berg
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 187
ISBN: 9788293311553
Utgave: 1. utg.
Format: 27 x 20 cm
Nr: 8173974
- KATEGORIER:
- VURDERING
-
Gi vurdering
Les vurderinger