Sunn pasta, helt enkelt!
grønn vri på din favorittmat
Vibeke Klemetsen ; Mats Dreyer (Fotograf)
Norges yogadronning, Vibeke Klemetsen, viser hvor lite som skal til for å gjøre familiens favorittretter litt sunnere. Med
Vibekes grønne vri får du deilig pasta som er næringsrik og lett for kroppen.
Pastaoppskriftene i denne boken passer for både kjøttspisere og vegetarianere, og også for deg som har lyst å spise naturlig glutenfri pasta. Les mer
Pastaoppskriftene i denne boken passer for både kjøttspisere og vegetarianere, og også for deg som har lyst å spise naturlig glutenfri pasta. Les mer
- Vår pris
- 363,-
- Spar
- 36,-
Veil. pris: 399,-
(Innbundet)
Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag
Vår pris:
363,-
Spar:
36,-Veil. pris: 399,-
(Innbundet)
Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag
Norges yogadronning, Vibeke Klemetsen, viser hvor lite som skal til for å gjøre familiens favorittretter litt sunnere. Med
Vibekes grønne vri får du deilig pasta som er næringsrik og lett for kroppen.
Pastaoppskriftene i denne boken passer for både kjøttspisere og vegetarianere, og også for deg som har lyst å spise naturlig glutenfri pasta. Sunn pasta, helt enkelt! viser hvilke pastaalternativ som fins i dag, alt fra bønnepasta, spiraliserte grønnsaker, glutenfri pasta, til hjemmelaget durumpasta.
Vibeke har samlet sine beste triks og oppskrifter, for å knekke myten om at pasta er usunt og full av karbohydrater!
Vibeke Klemetsen er en lidenskapelig hobby-kokk, og fikk italiensk matlaging inn med genene med sine italienske aner. Etter at hun vant TV-konkurransen Masterchef for noen år siden har hun jobbet med matlaging også profesjonelt. Vibeke har blant annet laget pastaprogram på TV. Der hun reiste Toscana på kryss og tvers, for å finne de beste oppskriftene og lærte kokketriksene som gir rettene det lille ekstra.
Pastaoppskriftene i denne boken passer for både kjøttspisere og vegetarianere, og også for deg som har lyst å spise naturlig glutenfri pasta. Sunn pasta, helt enkelt! viser hvilke pastaalternativ som fins i dag, alt fra bønnepasta, spiraliserte grønnsaker, glutenfri pasta, til hjemmelaget durumpasta.
Vibeke har samlet sine beste triks og oppskrifter, for å knekke myten om at pasta er usunt og full av karbohydrater!
Vibeke Klemetsen er en lidenskapelig hobby-kokk, og fikk italiensk matlaging inn med genene med sine italienske aner. Etter at hun vant TV-konkurransen Masterchef for noen år siden har hun jobbet med matlaging også profesjonelt. Vibeke har blant annet laget pastaprogram på TV. Der hun reiste Toscana på kryss og tvers, for å finne de beste oppskriftene og lærte kokketriksene som gir rettene det lille ekstra.