Min side Kundeservice Bli medlem

Våre beste pastaretter

+ historien om Funky family, Italia og kjærligheten mellom far og datter : kjappe middagsfavoritter

Norges største trenings- og livsstilsinfluenser Jørgine, aka Funkygine, og hennes italienske pappa Raffaele, inviterer deg inn på kjøkkenet og byr på familiens herligste pastaretter. Oppskriftene er så enkle og fristende at du vil lage dem igjen og igjen. Les mer

199,-
E-bok
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Norges største trenings- og livsstilsinfluenser Jørgine, aka Funkygine, og hennes italienske pappa Raffaele, inviterer deg inn på kjøkkenet og byr på familiens herligste pastaretter. Oppskriftene er så enkle og fristende at du vil lage dem igjen og igjen. I boka blir du også bedre kjent med den fargerike, matglade norsk-italienske storfamilien til Jørgine, og, ikke minst, får du historien om hvordan Jørgine og faren, etter turbulente år, fant hverandre over grytene på kjøkkenet. Dette er en vakker, moderne og fristende kokebok. Men det er også en varm og rørende kjærlighetserklæring fra to tidligere kamphaner med italiensk blod - som begge elsker god mat og gode folk - og som egentlig bare vil at alt skal være bra. Jørgine Massa Vasstrand, aka Funkygine, er Norges største trenings- og livsstilsprofil. Hun lager innhold som engasjerer og motiverer en bred målgruppe. Jørgine bor på Jessheim med sine tre barn og mannen Morten. De har en aktiv hverdag, og gjennom sine kanaler ønsker Jørgine å gi sine følgere treningsinspirasjon som kan passe for hele familien. Jørgine har vunnet en rekke priser, blant annet har hun blitt kåret til 'Årets treningsprofil' og 'Folkets favoritt' på Vixen Influencer Awards 2019.

Medlemsvurdering:
Vi har mange kokebøker hjemme, en hel hylle full faktisk. De inneholder alt fra sushi til kjøttkaker, men da denne vakre perlen av en bok entret kjøkkenet, ble det pasta-fest i heimen! Supergode retter, vi har allerede testet 4-5 av dem på bare 1-2 uker, bruker boka og oppskriftene flittig. Gøy lesning og helt vidunderlig pasta HVER gang. Gøy for hele familien. Tror aldri jeg har fått i alle 4 barna våres(og mannen min, som er litt kresen) så mye fantastiske grønnsaker. Anbefales på det sterkeste!

Natalia Marin

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Egmont Publishing
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788242971012
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021

Les utdrag

Åpne e-bokutdrag her

Medlemmers vurdering

N
Natalia Marin – 30.08.2019

– Vi har mange kokebøker hjemme, en hel hylle full faktisk. De inneholder alt fra sushi til kjøttkaker, men da denne vakre perlen av en bok entret kjøkkenet, ble det pasta-fest i heimen! Supergode retter, vi har allerede testet 4-5 av dem på bare 1-2 uker, bruker boka og oppskriftene flittig. Gøy lesning og helt vidunderlig pasta HVER gang. Gøy for hele familien. Tror aldri jeg har fått i alle 4 barna våres(og mannen min, som er litt kresen) så mye fantastiske grønnsaker. Anbefales på det sterkeste!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Våre beste pastaretter:

Se flere

Logg inn

Handlekurv