Min side Kundeservice Bli medlem

Krydderleksikon

med urter og smakstilsetninger

Endelig er den her - en komplett alfabetisk oversikt over krydder, urter, kryddersauser og andre smakstilsetninger fra hele verden. Les mer

454,-

499,- Spar: 45,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Fra eksotisk korarima til dagligdags svart pepper. Krydderleksikon vil ha en naturlig plass på alles kjøkken enten du er profesjonell kokk eller glad amatør. Foruten gastronomisk relevant informasjon som beskrivelse av smak og anvendelse, gir artiklene en enkel botanisk karakteristikk av de forskjellige urtene og krydderplantene. Artiklene innholder også plantenavn på en rekke språk samt historiske anekdoter. Blandingskrydder og kryddersauser er beskrevet med innhold, opprinnelsesland og anvendelsesområder. Oppslagsverket har register på latin og flerspråklig ordliste med lokale navn, noe som gjør det lettere å utforske eksotiske kjøkken og matkulturer. Krydderleksikon er på ca. 500 sider og gjennomillustrert med detaljrike fargefoto.

Faglig er boka veldig solid, den er godt og instruktivt illustrert, og jeg kan se for meg adskillige bruksområder for den
Torgrim Eggen

Detaljer

Forlag
Vega forlag
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
520
ISBN
9788282111928
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2011
Format
25 x 19 cm
Nr
9020780

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Krydderleksikon:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

2020

Gunnar Staalesen
Innbundet 
129,- 429,-

Italia

Arnt Stefansen
Innbundet 
362,- 398,-
 

BAKE

Paul Hollywood
Innbundet 
377,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv