Alt enhver kokk bør kunne

en håndbok for alle som liker å lage mat
En praktisk guide for deg som vil skinne på kjøkkenet! Du trenger ikke dyre apparater, tretti forskjellige kniver eller en hylle full av eksotiske ingredienser for å kunne bli en god kokk. Men kunnskap trenger du, og det får du i denne boken. Vet du ikke forskjellen på en kokkekniv og en kjøttøks, eller hva det betyr å kutte noe á la julienne? Dette er tidløs og uunnværlig kunnskap som vil gi deg både nytte og glede på kjøkkenet i mange år framover. Du lærer blant annet: Les mer
229,-
Innbundet
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

En praktisk guide for deg som vil skinne på kjøkkenet! Du trenger ikke dyre apparater, tretti forskjellige kniver eller en hylle full av eksotiske ingredienser for å kunne bli en god kokk. Men kunnskap trenger du, og det får du i denne boken. Vet du ikke forskjellen på en kokkekniv og en kjøttøks, eller hva det betyr å kutte noe á la julienne? Dette er tidløs og uunnværlig kunnskap som vil gi deg både nytte og glede på kjøkkenet i mange år framover. Du lærer blant annet:
- hvordan du bruker og tar vare på jerngryten
- hvordan du holder knivene skarpe
- hvordan du skjærer løk uten å få tårer i øynene
- hva du kan gjøre om sausen får klumper
- hvordan du kan vite om maten er ferdig

I tillegg får du tips og triks om alt fra organisering av kjøkkenet og kutteteknikker, til måling av ingredienser og hvordan man arrangerer et vellykket middagsselskap. Et must for alle hobbykokker!

Solgt 30 000 eksemplarer.

Detaljer

Forlag
Gursli Berg
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
143
ISBN
9788293311706
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020
Originaltittel
Stuff every cook should know
Format
18 x 11 cm
Serie
Alt du bør vite-serien

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Alt enhver kokk bør kunne:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også

Havet

David Attenborough
Innbundet 
449,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv