Min side Kundeservice Bli medlem

Feinschmecker

et klassisk kjøkken

I 25 år har Lars Erik Underthuns klassiske restaurant Feinschmecker holdt åpent. Ingen av topprestaurantene i Oslo i dag har eksistert like lenge. Det gjør Feinschmecker til en unik institusjon i moderne norske kjøkken: Gjennom to og et halvt tiår har Lars Erik Underthun levert kokekunst på aller høyeste nivå til gjestene sine på Frogner. Les mer

545,-

599,- Spar: 54,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

I 25 år har Lars Erik Underthuns klassiske restaurant Feinschmecker holdt åpent. Ingen av topprestaurantene i Oslo i dag har eksistert like lenge. Det gjør Feinschmecker til en unik institusjon i moderne norske kjøkken: Gjennom to og et halvt tiår har Lars Erik Underthun levert kokekunst på aller høyeste nivå til gjestene sine på Frogner.
Denne boken er en hyllest til Feinschmecker og Lars Erik Underthun, skrevet av Norges kanskje fremste matskribent i dag, Morgenbladets Knut Stene-Johansen. Oppskrifter og tips gir oss det beste av Feinschmeckers franskinspirerte kokekunst. Samtidig spør boken: Hva er en klassisk restaurant? Hva kreves av kjærlighet til råvarer, av kreativitet og matglede, av medarbeidere og fellesskap, for å fortsette å levere mat i ypperste klasse over 25 år? Feinschmecker - et klassisk kjøkken er en utforsking av en fagtradisjon og en matfilosofi, like mye som en reise i restaurantens lange og innholdsrike historie.
Boken er formgitt av den prisvinnende designerne Rune Døli og fotografert av Lars-Petter Pettersen, en av landets fremste matfotografer. Feinschmecker - et klassisk kjøkken er en praktfull og gjennomført kvalitetsbevisst kokebok - og et restaurantportrett i bokform som det knapt er lagd maken til i Norge tidligere.

Detaljer

Forlag
Press
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
303
ISBN
9788232801572
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2018
Format
30 x 23 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Feinschmecker:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

HB

Jon Bertelsen
Paperback 
229,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv