Gigantsalget er utvidet: inntil -80 %
Min side Kundeservice Bli medlem

Fritter shjiten

«Wenche Andersen (GMN, TV2): Renée er Norges mest spennende kokk.»

«Fritter shjiten» er den første kokeboken til Top Chef-vinner Reneé Fagerhøi. Den sjenerøse og energiske trondhjemskokken knytter sine egne barndomsminner, musikkglede, film- og reiseopplevelser opp mot matrettene. Les mer

545,-

599,- Spar: 54,-

Innbundet
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

«Fritter shjiten» er den første kokeboken til Top Chef-vinner Reneé Fagerhøi. Den sjenerøse og energiske trondhjemskokken knytter sine egne barndomsminner, musikkglede, film- og reiseopplevelser opp mot matrettene. Hun viser mangfoldet av kulinariske inspirasjonskilder. Med et nostaligisk bakteppe lager hun gammeldagse retter med personlig vri, klassiske retter med ny presentasjon og en mengde oppskrifter som sikkert er nye for de fleste.
Reneé Fagerhøi vokste opp på en antroposofisk Camphill-gård, gikk på Steinerskolen og kommer fra en vegetarfamilie. En grønnsaksrett skal ikke være «en god vegetarrett», men en deilig rett i seg selv. På et tidspunkt begynte Reneé å spise kjøtt - og gikk all in! Under mottoet «bruk hele dyret» viser hun hvordan du kan lage mat av så mye mer enn kylling og kjøttdeig. Gjennom denne boken får du inspirasjon til et stort spekter av retter. Det er kosemat til filmen, avantgardistiske middagsretter og eksotisk snacks.
Fritter shjiten» er spekket med små fortellinger, og er på den måten en hyllest til appetitten på livet!
Forordet i boken er skrevet av matkunstner Bent Stiansen (Statholdergaarden), som var dommer i Top Chef i 2016, da Reneé Fagerhøi gikk helt til topps i konkurransen. Siden Top Chef-seieren har Reneé realisert flere drømmer. Hun har skrevet denne kokeboken, giftet seg med Thomas og etablert Bula Neobistro (bulabistro.no) i Trondhjem, og for tiden jobbr hun som programleder i TV2s matprogram "Fingrene av fatet".
For tilsendelse av bilder/oppskrifter, intervjuavtale med Reneé Fagerhøi eller annet for presse kontakt Christer Falck falck@ccrecords.com

Medlemsvurdering:
Dette er en bok med overkommelige, men likevel avanserte og sinnsyke oppskrifter!! Anbefales på det varmeste om du liker å lage god mat!!

Hogne

Detaljer

Forlag
Falck forlag
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
227
ISBN
9788293039730
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2018
Format
31 x 25 cm

Anmeldelser

«Wenche Andersen (GMN, TV2): Renée er Norges mest spennende kokk.»

«Bent Stiansen (kokk, Statholdergaarden): "Henne tildeler jeg gjerne et trøndersk hedersord: KOKKJERRING"»

Medlemmers vurdering

H
Hogne – 12.11.2019

– Dette er en bok med overkommelige, men likevel avanserte og sinnsyke oppskrifter!! Anbefales på det varmeste om du liker å lage god mat!!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Fritter shjiten:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Bra kokt

Christopher Haatuft
Innbundet 
393,- 449,-
 

Kornboka

Åsmund Bjørnstad
Innbundet 
409,- 449,-
 

Vennemat

Ida Marie Aamot Storbakken
Innbundet 
363,- 399,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv