Meny
I den sorte gryte - Ole Martin Alfsen

I den sorte gryte

101 oppskrifter som gjør seg selv

; Sigurd Fandango (Fotograf)

«Ole Martin Alfsen er intet mindre enn et fyrverkeri av en kokk og matformidler ... Alfsen serverer gryter fra øverste hylle»

Nettavisen Terningkast 5
I mesterkokk Ole Martin Alfsens overflødighetshorn av en kokebok får du over 100 oppskrifter på fantastiske retter til hverdag og fest, som alle kan lages i én gryte - mens du gjør noe annet.



De kalles både gryterett, «slow cooking» og «one pot wonder», og er en genial måte å lage mat på. Les mer
Vår pris
436,-
Spar
43,-

Veil. pris: 479,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 436,-
Spar: 43,-

Veil. pris: 479,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

I mesterkokk Ole Martin Alfsens overflødighetshorn av en kokebok får du over 100 oppskrifter på fantastiske retter til hverdag og fest, som alle kan lages i én gryte - mens du gjør noe annet.



De kalles både gryterett, «slow cooking» og «one pot wonder», og er en genial måte å lage mat på. Her finner du enkle, utsøkte, gode og smaksrike retter, alle med tidsbruk og drikketips. Det er også forslag til variasjoner og tilbehør. Her er klassiskere som boeuf bourgignon, osso bucco, bacalao, lapskaus og oksehaleragú, i skjønn forening med velsmakende vegetargryter, indiske curryer, one pot pasta, slow cooked gryteretter og nykomponerte retter fra stjernekokk Ole Martin Alfsen.

Det finnes ikke noe mer lettvint enn å lage alt i én gryte eller form, og da har du supergod mat til både travel hverdag, fest og søndagsmiddagen.
ANMELDELSER:

Terningkast 5 Nettavisen

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Kagge
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 255
ISBN: 9788248929628
Utgave: 1. utg.
Format: 27 x 22 cm
Nr: 8214999
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger

«Ole Martin Alfsen er intet mindre enn et fyrverkeri av en kokk og matformidler ... Alfsen serverer gryter fra øverste hylle»

Nettavisen Terningkast 5

«en skikkelig god kokk, og en dyktig formidler. Dette er en bra kokebok, med mat som er praktisk å lage til mange.»

, Adresseavisen