Kok & stek
lær deg alle de beste teknikkene
Kulinarisk akademi (Utgiver) ; Paul Paiewonsky (Illustratør)
«Solid og gjennomarbeidet. Oppskriftene er mangfoldige og varierte. (...) nyttig både for en nybegynner og en som er varm i trøya. Boka er pedagogisk og instruktiv og vil kunne være en oppslagsbok i årevis.»
Kok & stek viser hvordan du får et perfekt resultat når du varmebehandler grønnsaker, frukt, fisk og kjøtt. Det er mange måter å koke og steke på, og her får vi presentert de viktigste prosessene for et vellykket resultat: Koking, posjering, blansjering, confitering, sous vide, pannesteking, braisering, ovnssteking, grilling og fritering. Les mer
- Vår pris
- 545,-
- Spar
- 54,-
Veil. pris: 599,-
(Innbundet)
Fri frakt!
Leveringstid:
Midlertidig tomt på lager
Veil. pris: 599,-
(Innbundet)
Fri frakt!
Leveringstid:
Midlertidig tomt på lager
Hva skal til for at fisken får en gyllen brunfarge, samtidig som den er mør og saftig? Hvordan tilberede biffen uten at den blir uttørket og smakløs? Hva gjør du når du vil steke lammesteken eller oksekjøttet i ovnen i mange timer? Hvordan beholde grønnsakene friske og fargerike, selv etter en omgang i gryta?
I tillegg til teknikker og forklaringer på grunnleggende framgangsmåter, inneholder boka oppskrifter på retter av alle slag. Her er det enkle framgangsmåter som gjør at du selv blir stjernen på kjøkkenet. Så enkelt, og så smakfullt!
Kan du det som står her, klarer du deg glimrende både i hverdagen og når det kalles til fest. Kok & stek er i grunnen en komplett kokebok, for den inneholder også 198 oppskrifter.
Kok & stek er kokeboka du selv ønsker deg, og drømmegaven til alle som er glad i å lage god mat!
- ANMELDELSER:
-
Terningkast 6 Christopher Sjuve, Dagbladet
- FAKTA
-
Utgitt:
2016
Forlag: Gursli Berg
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 285
ISBN: 9788293311256
Utgave: 1. utg.
Format: 27 x 20 cm
Nr: 8093768
Beste norske kokebok 2016
- KATEGORIER:
- VURDERING
-
Gi vurdering
Les vurderinger
«Solid og gjennomarbeidet. Oppskriftene er mangfoldige og varierte. (...) nyttig både for en nybegynner og en som er varm i trøya. Boka er pedagogisk og instruktiv og vil kunne være en oppslagsbok i årevis.»
«Boken får et velfortjent og solid terningkast 5. - Svein Lindin, vinofil.no»