– Dette er en av de type bøker man aldri skulle ønske tok slutt, med oppskrifter og bilder som frister enormt! Forfatterne bak "Mer" har kokt sammen en bok fylt til randen med deilige oppskrifter, akkompagnert med fristende bilder og artig info som krydrer det hele. Det som skiller denne boken ut fra mengden, er at den deler oppskriftene sine inn i måneder, slik at brukeren kan lage et måltid som passer perfekt til sesongen man befinner seg i, for eksempel vil sommermånedene inneholde ingredienser av lettere og fruktigere sort fremfor høst og vinter, som byr på måltider med gode urter, saftig kjøtt og både sterkere og mektigere smaker. Når man har måltidet i boks, trenger man også å finne en vin som passer perfekt til maten, boken har også tenkt på dette og gir mange tips som vil være til nytte og inspirasjon!
Mer
«I fjor kom Tom Victor Gausdal og Ole Martin Alfsen med det jeg trodde var den beste norske kokeboka noensinne. Nå har de overgått seg selv.»
Helge Grønmo, Avisa Nordland
Logg inn for å se din bonus
Detaljer
- Forlag
- Press
- Innbinding
- Paperback
- Språk
- Bokmål
- Sider
- 381
- ISBN
- 9788275474924
- Utgave
- 2. utg.
- Utgivelsesår
- 2011
- Originaltittel
- Mer
- Format
- 22 x 18 cm
Anmeldelser
«I fjor kom Tom Victor Gausdal og Ole Martin Alfsen med det jeg trodde var den beste norske kokeboka noensinne. Nå har de overgått seg selv.»
Helge Grønmo, Avisa Nordland
«Mer er kanskje julegaven du skal ønske deg eller gi bort i år? Det er deilig med kokebøker du virkelig kan lese. Også er det herrrlig med kokebøker som lukter av skikkelig entusiasme, kjærlighet, egne erfaringer og matglede.»
Hanne Buxrud, VG
«Møt Gausdal & Alfsen: Den norske gastronomiens Al Pacino og Robert De Niro. [...] Fjorårets bok var veldig god, og spørsmålet er om ikke denne denne er enda bedre.»
Torgrim Eggen, Dagens Næringsliv