Mitt gårdskjøkken

årstidene på Hovinsholm

I denne vakre praktboka inviterer gjestfrie Charlotte Holberg Sveinsen leserne hjem til storgården Hovinsholm, der hun presenterer menyer for årets små og store begivenheter. Her er oppskrifter til alle små og store anledninger gjennom et år, for eksempel, julefest, nyttårsfest og 17. Les mer

409,-

449,- Spar: 40,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

I denne vakre praktboka inviterer gjestfrie Charlotte Holberg Sveinsen leserne hjem til storgården Hovinsholm, der hun presenterer menyer for årets små og store begivenheter. Her er oppskrifter til alle små og store anledninger gjennom et år, for eksempel, julefest, nyttårsfest og 17. maifest, og her er menyer til konfirmasjon og bryllup. Mindre høytidelige anledninger som sommerfrokost, søndagsbrunsj og venninnekveld er også med.
Foruten å by på et vell av menyer og oppskrifter, har boka inspirerende tips til borddekking og servering og ikke minst lure råd fra en dreven vertinne - om hvordan du skaper avslappet stemning, lager mat til riktig mange, hvordan du kutter noen svinger. Boka har flotte bilder fra Hovindsholm gård og gode oppskrifter som er enkle å følge.

Detaljer

Forlag
J.M. Stenersens forlag
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
166
ISBN
9788272016059
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2016
Originaltittel
Mitt gårdskjøkken
Format
27 x 22 cm
Nr
8089760

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Mitt gårdskjøkken:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv