Norsk julemat

tradisjoner og oppskrifter

Dette er boka for alle som er glad i julens matgleder og som gjerne vil vite mer om hvordan julemattradisjonene har utviklet seg i Norge.

Innledningsvis forteller Kari-Bjørg Vold Halvorsen ved Norsk Folkemuseum om mangfoldet av julemattradisjoner som har eksistert i Norge: Fra det gamle bondesamfunnets og borgerskapets matskikker - med lokale varianter, til vår tids julematskikker hvor stadig flere spiser litt av det meste. Les mer

363,-

399,- Spar: 36,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Dette er boka for alle som er glad i julens matgleder og som gjerne vil vite mer om hvordan julemattradisjonene har utviklet seg i Norge.

Innledningsvis forteller Kari-Bjørg Vold Halvorsen ved Norsk Folkemuseum om mangfoldet av julemattradisjoner som har eksistert i Norge: Fra det gamle bondesamfunnets og borgerskapets matskikker - med lokale varianter, til vår tids julematskikker hvor stadig flere spiser litt av det meste.

Aase Strømstad gir deg oppskriftene til alle julens gode matretter: Alt av bakst, kjøtt, fisk, desserter, julegodter og drikke - deilige fristelser!

Oppskrifter på julemat fra de andre nordiske landene er med i eget kapittel.

Detaljer

Forlag
Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
159
ISBN
9788204109965
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2006
Originaltittel
Norsk julemat
Format
28 x 21 cm
Serie
Levende norske tradisjoner

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Norsk julemat:

Julemat

Andreas Viestad
Innbundet 
409,- 449,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Lemen
3 for 2

Lemen

Kirsti Blom
Innbundet 
99,- 249,-
 

Julemat

Andreas Viestad
Innbundet 
409,- 449,-
 

Julemat

Ida Gran-Jansen
Paperback 
272,- 299,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv