Rabattkode: skuddår for -29 % på nesten alt*
Min side Kundeservice Bli medlem

Pizza

Med norske ingredienser som reinsdyr, Tingvollost og klippfisk har entusiasten Eirik Sevaldsen og Lofthus Samvirkelag L/L gjort verdens beste pizza norsk. Her får du alle hans beste oppskrifter, også de mest populære fra Lofthus Samvirkelag. Les mer

409,-

449,- Spar: 40,-

Innbundet
Utsolgt
Med norske ingredienser som reinsdyr, Tingvollost og klippfisk har entusiasten Eirik Sevaldsen og Lofthus Samvirkelag L/L gjort verdens beste pizza norsk. Her får du alle hans beste oppskrifter, også de mest populære fra Lofthus Samvirkelag.

Her er noe for alle pizza-elskere, enten du har 20 minutter, hele formiddagen, vil lage glutenfri pizza eller hengi deg til pizza bakt med egenlaget surdeigsbunn. Og er tiden knapp eller butikken stengt, får du oppskriften på tidenes beste reste-pizza basert på hva du måtte ha i kjøleskapet.
Fire forskjellige deiger, røde eller hvite bunner, ingredienser som utfyller hverandre, er det du trenger for å utrette mirakler i kjøkkenet ditt. Til sammen over 60 forskjellige oppskrifter.
Festen kan begynne!

Detaljer

Forlag
Aschehoug
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
159
ISBN
9788203297410
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2018
Format
27 x 22 cm
Nr
8129827

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Pizza:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Surdeig

Casper André Lugg
Innbundet 
409,- 449,-

Beistet

Per Schreiner
Innbundet 
318,- 349,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv