Min side Kundeservice Bli medlem

Stiansens kulinariske koffert

Bent og Annette Stiansen har besøkt Italia, Vietnam, Lyon, Thailand, Provence og Danmark . og byr på fantastiske matbilder, små anekdoter, trivelige steder å spise og bo, samt oppskrifter fra stedene. Rettene er komponert slik at du ikke trenger å være verdensmester i kokkekunst, selv om Bent er nettopp det! Les mer

245,-

269,- Spar: 24,-

Sendes innen 3 - 10 dager

Logg inn for å se din bonus

Bent og Annette Stiansen har besøkt Italia, Vietnam, Lyon, Thailand, Provence og Danmark . og byr på fantastiske matbilder, små anekdoter, trivelige steder å spise og bo, samt oppskrifter fra stedene. Rettene er komponert slik at du ikke trenger å være verdensmester i kokkekunst, selv om Bent er nettopp det!

Detaljer

Forlag
Dinamo forlag
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
303
ISBN
9788280711465
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2006
Format
26 x 24 cm
Nr
8044589

Medlemmers vurdering

L
Leselyst – 18.02.2008

– "Stiansens kulinariske koffert" er mer enn en bok om mat. Det er en bok om matopplevelser og om landene og stedene de ulike rettene er hentet fra. Det er en sånn type kokebok som du kan sette deg ned i sofaen og lese i. Noen av rettene er litt vel avanserte for meg, men det jeg har prøvd har blitt vellykket og godt. Jeg liker godt omtalen av restauranter og andre spisesteder Annette og Bent Stiansen har besøkt. Selv om mange av stedene er langt borte og trolig aldri vil bli besøkt av meg gir det en liten følelse av reise og opplevelse. Flotte bilder både av rettene og landene vi besøker.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Stiansens kulinariske koffert:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Multi 1

Ann-Christin Arnås
Paperback 
259,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv