– Dette kunne vært en fantastisk bok om den hadde blitt rustet opp litt. Det er et tungt språk i denne, og ikke så lett å forstå alle forklaringer. Men masse gode gamle som nye oppskrifter. En bok som er fin for de som er glade i å lage mat i fra bunnen.
Stor kokebok for større og mindre husholdninger
820 sider. Henriette Schønberg Erkens store kokebok er den viktigste boken i norsk mathistorie. Denne utgave er et uforandret opptrykk av "Stor kokebok" slik den opprinnelig forelå, men med nytt omslag. Les mer
499,- Spar: 45,-
Logg inn for å se din bonus
Medlemsvurdering:
Ikke et vondt ord om Ingrid Espelid og hennes persillekvaster. Men har du noensinne lurt på hvordan man lager sin egen gjær, fra grunnen av? Eller trenger du instruksjoner i hvordan man slakter, skålder og stykker opp en hel gris? Er du lei av Grandiosa og panerte kyllingfileter fra Findus og vil heller sette Biff á la Diane, hjemmelaget gåsepostei, stuede jorskokker eller sitron-fanchonettes på spisebordet? Da er dette boken for deg. Først utgitt som den er i 1914, så inneholder denne boken alt dette og mer; også traustere retter som blodpudding, hakk, flatbrød og sylte. For det er nemlig en utbredt misforståelse at vår moderne kjøkken er så mye mer eksotisk og spennende enn det var i de såkalte gamledager. Dette er en stasbok som intet anstendig kjøkken bør være uten.Mim
Detaljer
- Forlag
- Familieforl.
- Innbinding
- Innbundet
- Språk
- Bokmål
- Sider
- 806
- ISBN
- 9788282140775
- Utgave
- 1. utg.
- Utgivelsesår
- 2011
- Originaltittel
- Stor kokebok for større og mindre husholdninger
- Format
- 24 x 17 cm
Medlemmers vurdering
Skriv en vurdering
– Ikke et vondt ord om Ingrid Espelid og hennes persillekvaster. Men har du noensinne lurt på hvordan man lager sin egen gjær, fra grunnen av? Eller trenger du instruksjoner i hvordan man slakter, skålder og stykker opp en hel gris? Er du lei av Grandiosa og panerte kyllingfileter fra Findus og vil heller sette Biff á la Diane, hjemmelaget gåsepostei, stuede jorskokker eller sitron-fanchonettes på spisebordet? Da er dette boken for deg. Først utgitt som den er i 1914, så inneholder denne boken alt dette og mer; også traustere retter som blodpudding, hakk, flatbrød og sylte. For det er nemlig en utbredt misforståelse at vår moderne kjøkken er så mye mer eksotisk og spennende enn det var i de såkalte gamledager. Dette er en stasbok som intet anstendig kjøkken bør være uten.