Min side Kundeservice Bli medlem

Til bords med The Crown

kongelige oppskrifter fra dronning Victoria til kong Charles III

Gastronomi. Monarki. Historie.

Denne boken om mattradisjonene i det britiske kongehuset er skrevet av ingen ringere enn Tom Parker Bowles, sønnen til dronning Camilla Parker Bowles. Han er en etablert kokebokforfatter, og i «Til bords med The Crown» har han samlet oppskrifter fra Victoriatiden og fram til i dag. Les mer

599,-
Innbundet
Ventes til lager 26.09.2024
Gastronomi. Monarki. Historie.

Denne boken om mattradisjonene i det britiske kongehuset er skrevet av ingen ringere enn Tom Parker Bowles, sønnen til dronning Camilla Parker Bowles. Han er en etablert kokebokforfatter, og i «Til bords med The Crown» har han samlet oppskrifter fra Victoriatiden og fram til i dag. Han har fått tilgang til arkiver, og dagens kokker på kongehuset har gitt ham oppskriftene på det de serverer til daglig på slottet: frokost, lunsj, piknik, og de store begivenhetene, som kroningen og banketter. Vi får vite matvanene til dagens kongepar, hva de liker å spise og drikke når og hvor.

Dette er stor underholdning, og gir innsikt i historien til det britiske kongehuset sett fra en gastronomisk vinkel - ikke bare kongene og dronningene, men også kokker, kjøkkenpersonale og servitører. Her er over 100 oppskrifter for enhver anledning, fra den enkle hverdagskosten, til de store anledninger. Det er fortellinger om tradisjonene og livrettene, fra dronning Victoria til i dag. Alle oppskriftene er lette å følge, med nøye beskrivelser av ingredienser, prosesser og presentasjon.

Tom Parker Bowles har vært en prisvinnende matskribent i mer enn 20 år, han er forfatter av åtte matbøker, og er restaurantkritiker for The Mail on Sunday. Han er også medredaktør for Esquire, Country Life og Condé Nast Traveller, pluss meddommer i BBCs Masterchef. Tom er gudsønn av kong Charles III, og moren hans, Camilla, er dronning.

Detaljer

Forlag
Gursli Berg
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
ISBN
9788284320168
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2024
Originaltittel
Cooking and The Crown

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Til bords med The Crown:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv