Festprishelggjør et kupp!
Min side Kundeservice Bli medlem

Trine inviterer

Hele Norges favorittmatblogger, Trine Sandberg, feirer ti år som matblogger og inviterer til god mat og godt selskap. Her får du et stort antall oppskrifter å boltre deg med - nærmere 90 oppskrifter, hvorav nesten 80 er nye og ikke tidligere publisert på bloggen. Les mer

363,-

399,- Spar: 36,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Trine byr på smakfulle og enkle menyer og inkluderer sine beste råd og tips om hvordan du best kan planlegge og forberede måltidet, hvordan du beregner porsjoner til mange gjester og hva du kan gjøre ferdig på forhånd. Menyene er til små og store anledninger, enten det er hverdag eller fest, helgekos eller sommerfest, og enten det bare er de nærmeste samlet rundt bordet eller det er gjester på besøk.

Oppskriftene er i klassisk Trine-kvalitet og inkluderer for eksempel landbrød, pokebolle, middelhavspai med kylling, pizzafavoritter, reinsdyrstek med rotfruktgrateng, fajitas, bacalao, brokkolisalat, rabarbralimonade, pavlova og mye, mye mer.

Alle menyene er illustrert med Trines vakre matfotografier som hun er kjent for fra bloggen, trinesmatblogg.no, og de tidligere, bestselgende kokebøkene sine, Trines mat og Trines mat 2.

Trine Sandberg er Norges mest populære matblogger og tidenes bestselgende kokebokforfatter hos Cappelen Damm med Trines mat og Trines mat 2. Hun er aktiv i sosiale medier, etterspurt i mediene, har vunnet flere bloggpriser og utmerkelser og har i flere år vært dommer i Det norske måltid. Trine tilbereder, styler og fotograferer selv all maten hun presenterer. Følg Trine på trinesmatblogg.no, @trinesmatblogg på Instagram, trine_sandberg på Snapchat, Trines matblogg på Facebook og youtube.com/trinesmat på YouTube.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
263
ISBN
9788202539849
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2017
Originaltittel
Trine inviterer
Format
26 x 22 cm
Nr
8110603

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Trine inviterer:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Vrakeren

Lars Saabye Christensen
Innbundet 
199,- 449,-
 

Julemat

Ida Gran-Jansen
Paperback 
272,- 299,-
 

Mirage

Camilla Läckberg
Innbundet 
199,- 429,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv