Trine inviterer
«Lettlest og oversiktlig bok med inspirerende bilder og med angitt tidsbruk og antall personer som menyen er laget for. ... Et ypperlig verktøy for deg som vil samle familie og venner til en koselig stund rundt bordet.»
Hege Lyngved Odinsen, VG
Logg inn for å se din bonus
Trine byr på smakfulle og enkle menyer og inkluderer sine beste råd og tips om hvordan du best kan planlegge og forberede måltidet, hvordan du beregner porsjoner til mange gjester og hva du kan gjøre ferdig på forhånd. Menyene er til små og store anledninger, enten det er hverdag eller fest, helgekos eller sommerfest, og enten det bare er de nærmeste samlet rundt bordet eller det er gjester på besøk.
Oppskriftene er i klassisk Trine-kvalitet og inkluderer for eksempel landbrød, pokebolle, middelhavspai med kylling, pizzafavoritter, reinsdyrstek med rotfruktgrateng, fajitas, bacalao, brokkolisalat, rabarbralimonade, pavlova og mye, mye mer.
Alle menyene er illustrert med Trines vakre matfotografier som hun er kjent for fra bloggen, trinesmatblogg.no, og de tidligere, bestselgende kokebøkene sine, Trines mat og Trines mat 2.
Trine Sandberg er Norges mest populære matblogger og tidenes bestselgende kokebokforfatter hos Cappelen Damm med Trines mat og Trines mat 2. Hun er aktiv i sosiale medier, etterspurt i mediene, har vunnet flere bloggpriser og utmerkelser og har i flere år vært dommer i Det norske måltid. Trine tilbereder, styler og fotograferer selv all maten hun presenterer. Følg Trine på trinesmatblogg.no, @trinesmatblogg på Instagram, trine_sandberg på Snapchat, Trines matblogg på Facebook og youtube.com/trinesmat på YouTube.
Detaljer
- Forlag
- Cappelen Damm
- Innbinding
- Innbundet
- Språk
- Bokmål
- Sider
- 263
- ISBN
- 9788202539849
- Utgave
- 1. utg.
- Utgivelsesår
- 2017
- Originaltittel
- Trine inviterer
- Format
- 26 x 22 cm
- Nr
- 8110603
Anmeldelser
«Lettlest og oversiktlig bok med inspirerende bilder og med angitt tidsbruk og antall personer som menyen er laget for. ... Et ypperlig verktøy for deg som vil samle familie og venner til en koselig stund rundt bordet.»
Hege Lyngved Odinsen, VG