Min side Kundeservice Bli medlem

Trines hverdagsmat

Trine Sandberg gir oss her hun kan aller best: hverdagsmat. I Trines hverdagsmat har Trine gjort et utvalg fra sin rikholdige oppskriftsbank og samlet de beste rettene for oss, retter som ikke tidligere har vært samlet mellom to permer. Les mer

249,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Trine Sandberg gir oss her hun kan aller best: hverdagsmat. I Trines hverdagsmat har Trine gjort et utvalg fra sin rikholdige oppskriftsbank og samlet de beste rettene for oss, retter som ikke tidligere har vært samlet mellom to permer. Flere av oppskriftene er laget spesielt for denne boka. Maten er enkel og rask å lage og passer store som små, akkurat slik vi ønsker god hverdagsmat skal være. Fokus er matglede. Trine lurer mye grønt i alt hun lager, og flere av rettene er rene grønnsakretter. Men det er også viktig å nyte livet, mener Trine, derfor kan man unne seg en liten dessert av og til, så i Trines hverdagsmat finner du også et lite dessertkapittel med enkle, nydelige desserter.

Trine Sandberg er Norges største matblogger. Oppskriftene hennes er enkle å følge, du vil alltid lykkes. Dette er hennes fjerde bok.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Bokmål
Sider
204
ISBN
9788202681906
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020
Originaltittel
Trines hverdagsmat

Les utdrag

Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Trines hverdagsmat:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv