Min side Kundeservice Bli medlem

Fattig student

Den perfekte kokeboken for deg som vil spise sunt og spare penger samtidig!

Hva gjør man hvis man er student og har mer lyst til å bruke penger på å være sosial enn på husleie og mat? Karen Elene Thorsen tok utfordringen på alvor og oppdaget fort at det var mye å spare på matbudsjettet ved å skrive handlelister, eksperimentere med billige basisingredienser og planlegge for en uke om gangen. Les mer

129,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Den perfekte kokeboken for deg som vil spise sunt og spare penger samtidig!

Hva gjør man hvis man er student og har mer lyst til å bruke penger på å være sosial enn på husleie og mat? Karen Elene Thorsen tok utfordringen på alvor og oppdaget fort at det var mye å spare på matbudsjettet ved å skrive handlelister, eksperimentere med billige basisingredienser og planlegge for en uke om gangen. Resultatet: halverte matutgifter, variert kosthold - og null matsvinn! På den superpopulære instagramkontoen @fattig.student begynte Karen å dele ukemenyer med handlelister og oppskrifter. Hun fikk umiddelbar respons og har nå en hærskare engasjerte følgere som lager mat på budsjett.

I denne morsomme og særdeles nyttige kokeboken fra «Fattig student» finner du 20 av de mest populære ukemenyene for under 250 kroner, smarte restemåltider, sparetips og masse andre geniale råd for deg som vil være økonomisk og mett!

Detaljer

Forlag
Pilar
Språk
Bokmål
ISBN
9788293516620
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2019
Originaltittel
Fattig student

Les utdrag

Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Fattig student:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv