Min side Kundeservice Bli medlem

New Wok Cooking

Drawing on the cuisines of China, India and South-east Asia for inspiration, this book brings the ingredients, traditions and techniques of Indo-Chinese cooking into the Western kitchen. From crisp, golden... Les mer

251,-
Paperback
Utsolgt
Drawing on the cuisines of China, India and South-east Asia for inspiration, this book brings the ingredients, traditions and techniques of Indo-Chinese cooking into the Western kitchen. From crisp, golden pakoras and succulent steamed dim sum to quick, fresh stir-fries, gently simmered curries, and sweet and sticky desserts, you will find the perfect dish for every occasion

Detaljer

Forlag
Aquamarine
Innbinding
Paperback
Språk
Engelsk
ISBN
9781903141700
Utgivelsesår
2016

Medlemmers vurdering

T
TJM – 24.06.2009

– Etter myten, er visstnok New York en av de få steder i verden der en kan få alle verdens smaker i en by, med restauranter og kafeer som aldri stenger! Denne boken gir leseren et innblikk i en kulinarisk opplevelse som byr på det meste, fra verdens beste hamburgere til elegante appetittvekkere, fra syndig god iskrem til knasende sprø cookies. New York er virkelig stedet å reise dersom man ønsker å oppleve alt på samme tid, men har man ikke råd til å reise til New York med det aller første, er dette boken en ypperlig erstatning! Boken byr på alt, fra fristende usunnheter til lette woker og sunnhet i hver bit! Flott bok, grei pris!

Oppdag mer

Bøker som ligner på New Wok Cooking:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv