Meny
 

Burgerboka

; Panos Konstantinidis ; Raymond Mosken (Illustratør)

Få matretter har en mer ikonisk status enn hamburgeren. I Burgerboka presenter teamet på Døgnvill Bar & Burger sine beste oppskrifter, smakskombinasjoner og tilberedningstips.
Her finner du klassiske og nyere burgeroppskrifter, i tillegg til oppskrifter på kylling-, lam- og vegetarburgere. Les mer
Vår pris
90,-
Spar
9,-

Veil. pris: 99,-  (Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Paperback
Legg i
Paperback
Legg i
Vår pris: 90,-
Spar: 9,-

Veil. pris: 99,-  (Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Om boka

Få matretter har en mer ikonisk status enn hamburgeren. I Burgerboka presenter teamet på Døgnvill Bar & Burger sine beste oppskrifter, smakskombinasjoner og tilberedningstips.
Her finner du klassiske og nyere burgeroppskrifter, i tillegg til oppskrifter på kylling-, lam- og vegetarburgere. Du finner selvsagt også oppskrifter på det beste tilbehøret, sausene, brødet, dessertene, samt kanskje verdens beste milkshaker.
Burgerboka har flott design og vakre fotografier, med profesjonelle tips fra Døgnvills kjøkkensjef Panos Konstantinidis og daglig leder Tarje Haakstad, om gode råvarer og tradisjonelt håndverk.
Burgerboka er laget for alle som vil lære å lage knallgode burgere.

Fakta