Meny
 

Mat på bordet hver dag

middagsforslag og kjøkkentips for de travle

«Hennes lidenskapelige forhold til mat gjennomsyrer bokens rundt 130 oppskrifter, som spenner fra pizza, supper og ovnsretter til helgemat og desserter. ... Kokeboken vil garantert inspirere til å lage god og rask mat fra bunnen av og langt på vei løse middagsutfordringen for travle familier.»

, VG Terningkast 5
Ina svarer på det evige spørsmålet: Hva skal vi ha til middag?

Livet er som kjent fylt med mange hverdager, og spørsmålet «Hva skal vi ha til middag?» dukker ofte opp. Hverdagsmaten skal lages raskt, den skal være god, sunn og passe for alle rundt bordet. Les mer
Vår pris
363,-
Spar
36,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 363,-
Spar: 36,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Om boka

Ina svarer på det evige spørsmålet: Hva skal vi ha til middag?

Livet er som kjent fylt med mange hverdager, og spørsmålet «Hva skal vi ha til middag?» dukker ofte opp. Hverdagsmaten skal lages raskt, den skal være god, sunn og passe for alle rundt bordet.
Ina-Janine startet den populære bloggen «Mat På Bordet» i 2009 nettopp for å inspirere dem som lager mat til sin familie og seg selv hver dag. I denne boken finner du Inas mest populære oppskrifter, og en rekke nye. Boken løser også kjøkkenets utfordringer for en helt vanlig familie: Kaker som det går raskt å lage, og som egner seg på en skoleavslutning. Temasider om taco, pizza og grilling, og Inas uslåelige: eltefrie brød.
Ina-Janine Johnsen har utgitt to kokebøker tidligere, og Mat på bordet ble kåret til Årets matblogg 2015. Ina bor i Oslo og lever av sin matblogg, og hun elsker fremdeles å lage mat!
Følg gjerne Ina på bloggen: https://matpaabordet.no/ og sosiale medier.

Fakta