Meny
Aicha Bouhlou: Aichas salatfantasier. Mer salat på alle fat

Aichas salatfantasier

mer salat på alle fat

; Aicha Bouhlou (Fotograf)

Finn dine nye favorittsalater! Her får du over hundre oppskrifter på lekre, fargesprakende og mettende fristelser.

Les mer
Kokebok
Bestselger
Illustrert
Inspirerende
Vår pris
199,-
Spar
250,-

Veil. pris: 449,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Vår pris: 199,-
Spar: 250,-

Veil. pris: 449,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Salat som mat

Finn dine nye favorittsalater! Her får du over hundre oppskrifter på lekre, fargesprakende og mettende fristelser.

Hva er en salat? Det får du over hundre fristende svar på i denne boka. En salat kan bestå av mye mer enn kinakål, agurk og tomat. Frukt og ovnsstekte eller kokte grønnsaker, korn, belgvekster, bær og nøtter og mye annet trives godt sammen i salatbollen, og med en god dressing eller vinaigrette blir smaken himmelsk.

Himmelsk gode
Aichas fristende salater og dressinger er lette å få til hjemme hos deg selv. Fyll fatet med næringsrike middagssalater med ovnsstekte grønnsaker, fisk og skalldyr, kylling og lam. Lag fargerike, smakfulle, mettende salater som gjør middagsbordet til en fest. Oppdag nye smakskombinasjoner, eller la noen få råvarer ha hovedrollen. Server til lunsj og middag eller som tilbehør til hverdagsmat og grillmat.

Boka er rikt illustrert med flotte bilder av hver salat. I tillegg byr boka på et salatleksikon og en liten salatskole der du får tips til hvordan du kan komponere din egen salat.

Bon appétit!

Tenk salat på en ny måte!
Om du vil legge flere plantebaserte måltider til kostholdet ditt, eller om du bare ønsker å endre litt på din faste salatmeny, vil du finne spennende oppskrifter og ideer i boken. Tenk salat på en ny måte. Det er en hel verden av herlige ingredienser der ute som kan brukes! Ta utgangspunkt i mine oppskrifter, eller bare la deg inspirere til å komponere dine egne salatfantasier. Å lage salater er ikke bare en fin måte å ta i bruk flotte sesongbaserte råvarer på. Det gir oss også mulighet til å skape noe nytt hver gang.
Aicha Bouhlou, fra forordet i boka

FRA INNHOLDET:

  • God og mett med kjøtt
  • God og mett med sjømat
  • God og mett med grønnsaker
  • Kulørte barndomsminner
  • Salatfantasier
  • Frisk og freidig
  • Herlig grønt
  • Dressing, vinaigrette og topping
  • Den lille salatskolen
  • Salatleksikon

 

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Gyldendal
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 315
ISBN: 9788205548954
Utgave: 1. utg.
Format: 25 x 21 cm
Nr: 8185832
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger

AICHA BOUHLOU er født i Marokko, vokste opp i Tyskland og er bergenser av overbevisning. Etter mange år med kunstformidling og eget galleri i Bergen gjorde hun sin interesse for og glede av matlaging til levevei, først på Instagram med overveldende respons. Det førte til at hun startet bloggen aichasmat.no og utgivelsen av flere populære kokebøker; Aichas kjøkken (2016), Den grønne maten (2017) og Litt kjøtt, mer fisk, mest grønt (2019).