Saus & kraft
sauseskolen
Kulinarisk akademi (Utgiver) ; Paul Paiewonsky (Illustratør)
«Solid og gjennomarbeidet.»
Noen av Norges beste kokker jobber på Kulinarisk Akademi i Oslo, og i denne kokeboka lærer de bort det kanskje viktigste i et måltid, nemlig saus og kraft. En fantastisk saus får ethvert måltid til å skinne, og middagen blir aldri det samme etter at du har lært deg å lage god saus. Les mer
- Vår pris
- 545,-
- Spar
- 54,-
Veil. pris: 599,-
(Innbundet)
Fri frakt!
Leveringstid:
Midlertidig tomt på lager
Veil. pris: 599,-
(Innbundet)
Fri frakt!
Leveringstid:
Midlertidig tomt på lager
Noen av Norges beste kokker jobber på Kulinarisk Akademi i Oslo, og i denne kokeboka lærer de bort det kanskje viktigste i et måltid, nemlig saus og kraft. En fantastisk saus får ethvert måltid til å skinne, og middagen blir aldri det samme etter at du har lært deg å lage god saus.
Enhver hobbykokk bør vite hvordan en god saus blir til, og mange sauser er faktisk veldig enkle og raske å lage. Du lærer - gjennom oppskrifter, videoer og bilder - hvordan du trinn for trinn lager saus like bra som proffene.
Saus & Kraft er i grunnen en komplett kokebok. Her får du mer enn 130 oppskrifter på alle typer sauser og klassiske retter, og mange gode råd og tips. Kan du det som står her, klarer du deg glimrende både i hverdagen og når det kalles til fest.
- ANMELDELSER:
-
Terningkast 6 Nina Andersen, VG
Terningkast 6 Svein Lindin, Vinofil
- FAKTA
-
Utgitt:
2014
Forlag: Gursli Berg
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 231
ISBN: 9788299928489
Utgave: 1. utg.
Format: 27 x 20 cm
Nr: 8054568
- KATEGORIER:
- VURDERING
-
Gi vurdering
Les vurderinger
«Solid og gjennomarbeidet.»
«Denne høsten står det igjen bare en vinner blant sausebøkene i Norge. Saus og Kraft fra Kulinarisk Akademi. Pur og ekte sauseglede fra første side.»