Min side Kundeservice Bli medlem

Saus & kraft

sauseskolen

«Denne høsten står det igjen bare en vinner blant sausebøkene i Norge. Saus og Kraft fra Kulinarisk Akademi. Pur og ekte sauseglede fra første side.»

Svein Lindin, Vinofil

Noen av Norges beste kokker jobber på Kulinarisk Akademi i Oslo, og i denne kokeboka lærer de bort det kanskje viktigste i et måltid, nemlig saus og kraft. En fantastisk saus får ethvert måltid til å skinne, og middagen blir aldri det samme etter at du har lært deg å lage god saus. Les mer

390,-

429,- Spar: 39,-

Paperback
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Noen av Norges beste kokker jobber på Kulinarisk Akademi i Oslo, og i denne kokeboka lærer de bort det kanskje viktigste i et måltid, nemlig saus og kraft. En fantastisk saus får ethvert måltid til å skinne, og middagen blir aldri det samme etter at du har lært deg å lage god saus.

Enhver hobbykokk bør vite hvordan en god saus blir til, og mange sauser er faktisk veldig enkle og raske å lage. Du lærer - gjennom oppskrifter, videoer og bilder - hvordan du trinn for trinn lager saus like bra som proffene. Her får du mer enn 130 oppskrifter på alle typer sauser og klassiske retter, og mange gode råd og tips

Saus & Kraft er i grunnen en komplett kokebok. Kan du det som står her, klarer du deg glimrende både i hverdagen og når det kalles til fest. Saus & Kraft er kokeboka du selv ønsker deg, og drømmegaven til alle som er glad i god mat!

KULINARISK AKADEMI i Oslo er et kompetansesenter for mat og drikke. Mange av Norges elitekokker arbeider her. Hit kommer amatører som profesjonelle for å utvikle sine kokekunster. Mange vinkelnere har dessuten sin utdanning herfra.

Detaljer

Forlag
Gursli Berg
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
231
ISBN
9788293311003
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Originaltittel
Saus & kraft
Format
27 x 20 cm

Anmeldelser

«Denne høsten står det igjen bare en vinner blant sausebøkene i Norge. Saus og Kraft fra Kulinarisk Akademi. Pur og ekte sauseglede fra første side.»

Svein Lindin, Vinofil

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Saus & kraft:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Ørret

Lars Nilssen
Innbundet 
363,- 399,-
 

Putin

Hans-Wilhelm Steinfeld
Paperback 
229,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv