Se våre julesider for gaveideer!
Min side Kundeservice Bli medlem

Ingrid

Ingrid Espelid Hovigs livshistorie, glitrende og varmt fortalt av Ingar Sletten Kolloen, er også historien om norsk matkultur og tv-mediets gjennombrudd i Norge. Les mer

409,-

449,- Spar: 40,-

Innbundet
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Ingrid Espelid Hovigs stemme og blide fjes er prentet inn i flere generasjoner nordmenn gjennom Ingrids lange liv på fjernsynet. Hun ble født på Askøy i juni 1924 og viste seg tidlig å være flink til alt som foregikk på kjøkkenet, særlig oppvasken. Da krigen kom, var Ingrid 16 år. Hun fikk jobb hos Jane Mykle, og senere stelte hun for to søstre i Sandviken før hun bestemte seg for å søke seg til Statens Lærerskole for Husstell på Stabekk.

Et tiår senere søkte hun jobb i NRK og ble ansatt som programredaktør med ansvar for forbrukerstoff og mat. Gjennom sitt arbeid i NRK forandret hun norske matvaner.

I det private skulle det ta lang tid før Ingrid møtte den store kjærligheten, det gjorde hun som 49-åring da hun traff arkitekten Jan Inge Hovig. Ingrids liv er ikke skånet for stor sorg og dramatikk, men det er hennes arbeidsglede og optimisme som har preget livet hennes.

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
348
ISBN
9788281881259
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2013
Format
24 x 16 cm
Nr
8038856

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Ingrid:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Herman

Herman Flesvig
Innbundet 
318,- 349,-

Atlas

Lucinda Riley
Innbundet 
419,- 479,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv