Min side Kundeservice Bli medlem

Digital melankoli

innlegg i Huffington Post

«Våre digitale vaner utvikler seg med lynets hastighet; ny tekno.logi beriker tilværelsen, men gjør den også fattigere; den forandrer våre hverdagslige gester, våre daglige aktiviteter og arbeidsmetoder, vår væremåte og våre nære relasjoner, måten vi leser og skriver på, vårt forbruksmønster og tidsfordriv, måten vi elsker på. Les mer

199,-
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

«Våre digitale vaner utvikler seg med lynets hastighet; ny tekno.logi beriker tilværelsen, men gjør den også fattigere; den forandrer våre hverdagslige gester, våre daglige aktiviteter og arbeidsmetoder, vår væremåte og våre nære relasjoner, måten vi leser og skriver på, vårt forbruksmønster og tidsfordriv, måten vi elsker på.»
(Antoine Compagnon)

I selskap med noen av sine helter fra fortiden - som blant andre Montaigne, Baudelaire og Proust - inviterer .Antoine Compagnon leseren til å reflektere over vår digitale virke.lighet. Gjennom 40 korte, humoristiske kapitler, opprinnelig publisert som blogginnlegg i den franske versjonen av Huffington Post, legger forfatteren ut om sitt forhold til den digitale tidsalderen, om hvordan våre digitale «proteser» - som han kaller sine mange elektroniske hjelpe.midler - i stadig større grad påvirker måten vi lever på, både på godt og vondt. Compagnon viser seg her ikke bare som en skarpsindig obeservatør og kritiker av vår egen tid, men også som litt av en «nerd».

Antoine Compagnon er forfatter og professor ved Collège de France og Columbia University. Han har utgitt over 20 bøker om litteratur, deriblant En sommer med Montaigne som ble en bestselger i Norge da den kom ut på norsk i 2015.

Detaljer

Forlag
Solum
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
207
ISBN
9788256018901
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2016
Originaltittel
Petits spleens numériques
Format
17 x 11 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Digital melankoli:

Poppy

Kristine Getz
Innbundet 
332,- 379,-

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Kniksen

Truls Synnestvedt
Innbundet 
363,- 399,-

Krigen

Gro Dahle
Innbundet 
299,- 329,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv