Min side Kundeservice Bli medlem

Hvordan kan du vite om noe er sant?

veiviser i forsknings- og utredningsarbeid for studenter, ledere, konsulenter og journalister

En hyppig benyttet påstand i samfunns- og nærlingslivsdebatten er «forskning viser». I disse sammenhengene sidestilles ofte forskningsresultater med sannhet. Men resultatene her er imidlertid sjelden så sikre som vi kan få inntrykk av. Les mer

519,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

En hyppig benyttet påstand i samfunns- og nærlingslivsdebatten er «forskning viser». I disse sammenhengene sidestilles ofte forskningsresultater med sannhet. Men resultatene her er imidlertid sjelden så sikre som vi kan få inntrykk av.

Hvordan kan du vite om noe er sant? viser den usikkerheten som ligger innebygd i all forskning og tar opp hvordan slik usikkerhet kan reduseres. Bare den som tar seg bryet med å sette seg inn i de mest sentrale metodeproblemene, vil være i stand til å se enkeltundersøkelsers svakheter og styrker.

I denne nye og reviderte utgaven blir også tema som problemformulering, etikk og etiske retningslinjer behandlet dypere. Nytt er også et kapittel som tar for seg selve struktureringen av en oppgave samt de ulike suksesskriteriene som bør være på plass for å komme i havn med en god oppgave.

Utgivelsen retter seg først og fremst mot studenter som skal skrive en større oppgave hvor egen problemformulering er utgangspunktet.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm akademisk
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
234
ISBN
9788202382797
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2012
Originaltittel
Hvordan kan du vite om noe er sant?
Format
23 x 15 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Hvordan kan du vite om noe er sant?:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

2070

Bjørn H. Samset
Innbundet 
363,- 399,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv