Min side Kundeservice Bli medlem

Undersøkende journalistikk

en innføring

Finn Sjue har skrevet en spennende og høyst uvanlig fagbok. I en personlig og direkte stil beskriver han gravejournalistikkens opp- og nedturer. Han lar fortellinger, filosofi og refleksjon gå hånd i hånd med praktiske metoder og leveregler av høy nytteverdi. Les mer

459,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Finn Sjue har skrevet en spennende og høyst uvanlig fagbok. I en personlig og direkte stil beskriver han gravejournalistikkens opp- og nedturer. Han lar fortellinger, filosofi og refleksjon gå hånd i hånd med praktiske metoder og leveregler av høy nytteverdi. Han ønsker å rive «den hvite ridder» ned fra sin høye hest og vise at gravejournalistikk slett ikke er til bare for de få enerne med store ressurser i ryggen. Den som har holdning, vilje og kunnskap, kan komme langt.

Undersøkende journalistikk bygger i stor grad på forfatterens egne erfaringer. Han inviterer leserne med på en reise gjennom et fargerikt og ofte komplisert landskap, og det er ikke bare glansbildene han presenterer. Forfatteren forteller også åpent om hvorfor noen saker mislykkes totalt. Dermed blir det mye klarere hvilke grep og metoder, ikke minst kildekritikk, som fører til gode resultater og hvilke som fører på avveier.

Detaljer

Forlag
Høyskoleforl.
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
232
ISBN
9788271473402
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2011
Format
24 x 17 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Undersøkende journalistikk:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Joke

Milan Kundera
Paperback 
156,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv