Gyldendals store medisinske ordbok

Denne omfattende medisinske ordboka har over 30 000 oppslagsord som inneholder over 70 000 termer. Greske og latinske ord og begreper har fått norsk stavemåte. Boka inneholder et stort antall rammeartikler eller kortartikler, dels av språklig og dels av faglig karakter. Les mer

719,-
Innbundet
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Denne omfattende medisinske ordboka har over 30 000 oppslagsord som inneholder over 70 000 termer. Greske og latinske ord og begreper har fått norsk stavemåte. Boka inneholder et stort antall rammeartikler eller kortartikler, dels av språklig og dels av faglig karakter. Den har også et omfattende henvisningssystem og om lag 80% av artiklene har med etymologiske opplysninger. Egen brukerveiledning og språklig innledning.

Medisinsk ordbok bygger på professor Bengt I. Lindskogs Medicinsk Terminologi, som har vært den ledende svenske medisinske ordbok i en årrekke (siste utgave 1997). Den norske utgaven bygger videre på dette solide grunnlaget, men er videreført og utvidet på en rekke områder. En faglig redaksjonsgruppe har sørget for at ordboka er fullstendig oppdatert med hensyn til norske forhold og norsk språkform.
Tidligere Universitetsforlaget store medisinske ordbok utgitt 1998

Detaljer

Forlag
Gyldendal akademisk
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
ISBN
9788205328709
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2003
Originaltittel
Medicinsk terminologi
Format
27 x 20 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Gyldendals store medisinske ordbok:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv