Knallhelg: -25 % med kode BADE25
Min side Kundeservice Bli medlem

Medisinsk mikrobiologi og infeksjonssykdommer

Medisinsk mikrobiologi er læren om virus, bakterier og andre mikroorganismer som kan forårsake infeksjonssykdommer. Vi har gode metoder for å forebygge, påvise og behandle disse sykdommene, men de er likevel et stort helseproblem: De er vanlige, ofte smittsomme og noen ganger farlige. Les mer

649,-
Paperback
Sendes innen 3 - 10 dager

Logg inn for å se din bonus

Medisinsk mikrobiologi er læren om virus, bakterier og andre mikroorganismer som kan forårsake infeksjonssykdommer. Vi har gode metoder for å forebygge, påvise og behandle disse sykdommene, men de er likevel et stort helseproblem: De er vanlige, ofte smittsomme og noen ganger farlige. I denne boken blir kunnskap om infeksjonssykdommer knyttet til mikroorganismene som forårsaker dem.

Medisinsk mikrobiologi og infeksjonssykdommer har blitt en lærebokklassiker. Den er skrevet i et forståelig språk, og små historier fra virkeligheten gjør stoffet lett tilgjengelig og spennende. Leseren får vite hvordan man forebygger, diagnostiserer og behandler infeksjonssykdommer, og får samtidig innsikt i bakgrunnen for metodene som blir brukt.

I denne 5. utgaven har coronaviruset som forårsaker sykdommen covid-19, smittevern og håndtering av pandemiutbruddet, samt vaksiner fått bred omtale. Boken er for øvrig gjennomgående oppdatert, og det er lagt til nytt stoff om blant annet norovirus, rotavirus og antimikrobielle midler.

Medisinsk mikrobiologi og infeksjonssykdommer er skrevet for studenter i sykepleie og andre helsefag. Den kan også være nyttig for yrkesaktive innenfor ulike helseprofesjoner og kan egne seg som et oppslagsverk.

Trygve Tjade er spesialist i medisinsk mikrobiologi og overlege ved Fürst Medisinsk Laboratorium. Han har bakgrunn fra blant annet Folkehelseinstituttet, Oslo universitetssykehus og Akershus universitetssykehus. Tjade har lang erfaring med undervisning i helsefag på universitet og høgskole.

Detaljer

Forlag
Fagbokforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
345
ISBN
9788245035469
Utgave
5. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
Medisinsk mikrobiologi og infeksjonssykdommer
Format
25 x 20 cm

Bla i boka

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Medisinsk mikrobiologi og infeksjonssykdommer:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Grensen

Erika Fatland
Innbundet 
454,- 499,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv