Genetikk

ei innføring

Genetikk. Ei innføring er ei grunnleggande lærebok i genetikk retta mot bachelorutdanningane i helsefag. Grunnleggande kunnskap i genetikk er viktig for å forstå korleis gena våre påverkar helsa vår, og korleis vi kan nytte denne kunnskapen i forsking, førebygging og behandling. Les mer

209,-
Paperback
Sendes innen 3 - 10 dager

Logg inn for å se din bonus

Genetikk. Ei innføring er ei grunnleggande lærebok i genetikk retta mot bachelorutdanningane i helsefag. Grunnleggande kunnskap i genetikk er viktig for å forstå korleis gena våre påverkar helsa vår, og korleis vi kan nytte denne kunnskapen i forsking, førebygging og behandling. Teksten er kort og konsis, og det er brukt mange figurar for å illustrere innhaldet. De som studerer helsefag, vil ha nytte av denne boka gjennom heile studiet, og den vil kunne hjelpe dykk til å forstå og sette dykk inn i diskusjonar og dilemma de kan møte som studentar og i dykkar arbeid.
Maria Nordheim Alme er førsteamanuensis ved Høgskulen på Vestlandet (HVL). Ho er utdanna sivilingeniør i kjemi ved NTNU og har doktorgrad i nevrofysiologi frå Universitetet i Bergen. Alme har jobba som forskar innan nevroimmunologi ved UiB, Haukeland universitetssjukehus og University of Virginia, og ho underviser no i anatomi og fysiologi ved Institutt for helse og funksjon ved HVL.
Boka Genetikk inngår i Fagbokforlagets «Rett på sak!»-serie i naturvitenskapelige emner for sykepleierstudenter.

Detaljer

Forlag
Fagbokforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Nynorsk
Sider
88
ISBN
9788245025088
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020
Originaltittel
Genetikk
Format
21 x 14 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Genetikk:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Lingo

Gaston Dorren
Paperback 
189,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv