BESTSELGERSALG – bøker fra 79,-
Min side Kundeservice Bli medlem

God å snakke med

fra hverdagsproblemer til samtaler som redder liv

GOD Å SNAKKE MED er skrevet til deg som ønsker å bli en bedre samtalepartner. Her får du konkrete råd, tips og øvelser som gjør deg mer bevisst på hva som er viktig og grunnleggende for den gode praten. Les mer

363,-

399,- Spar: 36,-

Innbundet
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

GOD Å SNAKKE MED er skrevet til deg som ønsker å bli en bedre samtalepartner. Her får du konkrete råd, tips og øvelser som gjør deg mer bevisst på hva som er viktig og grunnleggende for den gode praten.

Små og store utfordringer i livet gjør at mange av menneskene rundt oss trenger en god samtale. Denne boken hjelper deg å snakke om alt fra hverdagens problemer til spørsmål som handler om liv og død.

Vi vet at samtaler kan redde liv, men da må vi våge å spørre. Lytte. Tåle stillheten, og det å være sammen med andre der det er vondt. Vi ønsker å gi deg kunnskapen og tryggheten du trenger for å klare det.

Kirkens SOS er Norges største krisetjeneste og besvarer i underkant av 200 000 henvendelser årlig. Denne kompetansen bruker vi til å holde kurset God å snakke med. Nå deler vi det beste fra kurset med deg. Rådene i boken er basert på erfaringer og kunnskap som vi har samlet gjennom over 40 års tjeneste og samtale med mennesker i krise.

Detaljer

Forlag
Frisk forlag
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
191
ISBN
9788293428688
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020
Originaltittel
God å snakke med
Format
22 x 17 cm

Bla i boka

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på God å snakke med:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Atlas

Lucinda Riley
Innbundet 
169,- 479,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv