Meny
 

Vindfallet

; Knut Steinar Vindfallet (Illustratør) ; Roar Hagen (Illustratør)

En kransekake av en bok

Knut Vindfallet er en stor fotograf. Han er i tillegg en annerledes fotograf. Hans bilder blir først og fremst til i møte med den som skal fotograferes. Han kan få stivheten til å slippe taket i en jernpåle. Les mer
Vår pris
379,-

(Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 379,-

(Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Om boka

En kransekake av en bok

Knut Vindfallet er en stor fotograf. Han er i tillegg en annerledes fotograf. Hans bilder blir først og fremst til i møte med den som skal fotograferes. Han kan få stivheten til å slippe taket i en jernpåle. Han kan få en dødsmaske til å dra på smilebåndet. Han kan få ei dame, som ikke har flørtet på 40 år, til å fukte leppene og se lekelystent inn i objektivet. Knut Vindfallet er nemlig en mester i noe som ikke læres på fotoskoler; et godt bilde er først og fremst atmosfæren som skapes før bildet blir tatt.
Knut Vindfallet er rett og slett noe så sjeldent som en fotohumorist! Det vil du merke i denne boka.
Det er en grunn til at noen skriver mens andre tar bilder. Derfor har Vindfallet i mange år hatt journalister på slep. I denne boka har han en av norges dyktigste humorister på slep, nemlig Steinar Lyse. De to må ha hatt det jysla løye da de satte sammen tekst og bilder.
Kransekaka av ei bok toppes av norges beste avistegner, VG`s Roar Hagen, men vitsene i smell bong bongene er klassisk Vindfallet.

Arnt Olav Klippenberg
(beundrer, venn og tidl. kollega)

Fakta