Jentene som sprang

Jentene som sprang er en hyperrealistisk politikrim basert på virkelige hendelser, og er første bok i en trilogi om Markus og Natalia som jobber som politi i en menneskehandelgruppe. Boka vitner om sjokkerende hendelser som skjer midt blant oss, men som svært få ser, hvor mindreårige selges til sexkjøpere, havner på dopkjøret, og hvor tilsynelatende uskyldige dating-apper brukes til grooming, og kan bli en inngang til elendigheten. Les mer

311,-

342,- Spar: 31,-

Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Jentene som sprang er en hyperrealistisk politikrim basert på virkelige hendelser, og er første bok i en trilogi om Markus og Natalia som jobber som politi i en menneskehandelgruppe. Boka vitner om sjokkerende hendelser som skjer midt blant oss, men som svært få ser, hvor mindreårige selges til sexkjøpere, havner på dopkjøret, og hvor tilsynelatende uskyldige dating-apper brukes til grooming, og kan bli en inngang til elendigheten. Jentene som sprang følger blant annet historien til 15-årige Jennifer og Malvina, som rømmer fra en behandlingsinstitusjon og havner på gaten i Stockholm hvor de sakte men sikkert dras inn i en mørk verden full av dop og prostitusjon.

Simon Häggström er kriminalinspektør ved Sveriges nasjonale menneskehandelgruppe, og har mange års erfaring som politi med fokus på menneskehandel og prostitusjon. Simon bruker erfaringene sine i skrivingen, og har flere ganger vært i svensk media for å snakke om en verden de fleste av oss skulle ønske ikke eksisterte.

Detaljer

Forlag
HarperCollins
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
364
ISBN
9788284263199
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
Flickorna som sprang
Format
22 x 14 cm
Serie
Menneskehandelgruppen 1

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Jentene som sprang:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Flukt

Pernilla Ericson
Innbundet 
272,- 299,-
 

Fellen

Pernilla Ericson
Innbundet 
272,- 299,-
 

Ni liv

Peter Swanson
Innbundet 
399,- 439,-
 

Spor

Pernilla Ericson
Paperback 
181,- 199,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv