Min side Kundeservice Bli medlem

Afrikanske regnbuer

LHBT-frigjøring i Afrika

Afrikanske Regnbuer er en bok om lhbt-befolkningen på et kontinent der denne delen av befolkningen ofte blir sett som et fremmedelement, som noe uafrikansk og uønsket. Homofile, lesbiske, bifile, transpersoner og andre skeive blir stående i en klemme mellom vestlige ideer om individuelle menneskerettigheter og afrikanske erfaringer med hensyn til kulturens og gruppens eller nasjonens rettigheter. Les mer

319,-

350,- Spar: 31,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Afrikanske Regnbuer er en bok om lhbt-befolkningen på et kontinent der denne delen av befolkningen ofte blir sett som et fremmedelement, som noe uafrikansk og uønsket. Homofile, lesbiske, bifile, transpersoner og andre skeive blir stående i en klemme mellom vestlige ideer om individuelle menneskerettigheter og afrikanske erfaringer med hensyn til kulturens og gruppens eller nasjonens rettigheter. Dette er en posisjon som motstanderne av likestillingsarbeidet for lhbt-befolkningen vet å utnytte.
Denne boka er et oppgjør med mytene om det «uafrikanske», men den er mer enn det: Afrikanske Regnbuer peker på strategier og filosofier som med utgangspunkt i afrikansk kultur og tradisjon krever likestilling for denne delen av Afrikas befolkning. Det er også en bok hvor et mangfold av afrikanske lhbt-ere får slippe til med sine stemmer og personlige historier.

Detaljer

Forlag
Kolofon
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
246
ISBN
9788230023068
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
Afrikanske regnbuer
Format
22 x 16 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Afrikanske regnbuer:

Skeiv

Tonje Frøystad Garvik
Innbundet 
363,- 399,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Sjøfarar

Sophia de Mello Breyner Andresen
Paperback 
272,- 299,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv