Gigantsalget er utvidet: inntil -80 %
Min side Kundeservice Bli medlem

Midtøsten på 200 sider

fra 1820 til i dag

«Formidler et komplisert stoff i en språkdrakt som ikke burde skremme noen fra å gå i gang. Den norske debatten om Midtøsten vil utvilsomt berikes.»

Tore Linné Eriksen, Klassekampen

Vil du forstå dagens konflikter i Midtøsten, må du kjenne regionens historie. Dette er en lettlest og spennende innføring i historien til et område som stadig stjeler verdenspressens oppmerksomhet, full av utrolige fortellinger og interessante fakta. Les mer

229,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Vil du forstå dagens konflikter i Midtøsten, må du kjenne regionens historie. Dette er en lettlest og spennende innføring i historien til et område som stadig stjeler verdenspressens oppmerksomhet, full av utrolige fortellinger og interessante fakta. Krigen i Syria, fremveksten av IS, den arabiske våren, Israel-Palestina-konflikten - alt dette får ny dybde og mening med denne boken.

Bli med bak nyhetene, til de bakenforliggende sammenhengene og maktstrukturene som forklarer mye av stormaktenes spill i Midtøsten den dag i dag. Journalist og forfatter Odd Karsten Tveit har dekket Midtøsten i over førti år og skrevet flere prisbelønte bøker om regionen.

Medlemsvurdering:
En meget nyttig bok å ha lest tatt i betraktning det triste som utspiller seg i dagens Midtøsten. Alle som tror de vet eller mener å vite bør se tilbake.

Anne-Grethe Solli

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Kagge
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788248926948
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020
Serie
På 200 sider

Les utdrag

Åpne utdrag her

Anmeldelser

«Formidler et komplisert stoff i en språkdrakt som ikke burde skremme noen fra å gå i gang. Den norske debatten om Midtøsten vil utvilsomt berikes.»

Tore Linné Eriksen, Klassekampen

«Midtøsten på 200 sider – Fra 1820 til i dag er både ei bok som kan lesast i sin samanheng og som eit oppslagsverk for dei som ynskjer kortfatta innsyn i konkrete tidsepokar eller hendingar ... eit verdfullt bidrag til auka kunnskap om land og folk som stadig er framme i det internasjonale nyhendebiletet.»

Nils Kvamsdal, Hordaland

Medlemmers vurdering

A
Anne-Grethe Solli – 12.12.2023

– En meget nyttig bok å ha lest tatt i betraktning det triste som utspiller seg i dagens Midtøsten. Alle som tror de vet eller mener å vite bør se tilbake.

E
E M K – 19.10.2021

– En fantastisk og lærerik bok.

B
Bjarne Meling – 11.10.2021

– Meget opplysende bok om utviklingen i Midtøsten. Og ut fra denne historien er det liten sannsynlighet for en fredelig sameksistens mellom israelere og palestinere.

S
Ståle – 10.03.2021

– Gir bra overblikk over historien

Oppdag mer

Bøker som ligner på Midtøsten på 200 sider:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv