Gigantsalget fortsetter!
Min side Kundeservice Bli medlem

Life in the U.K.

Nordmenn er anglofile, men hva vet vi egentlig om Storbritannia? Trolig mindre enn hva vi vet om det som foregår i Junaiten. Der herjer Trump, og ham hater vi, men det han har fått til av varige endringer er barnemat sammenlignet med Brexit-kaoset, som kanskje har enda dypere røtter i fremmedfiendtlighet enn det trumpismen har. Les mer

73,-

80,- Spar: 7,-

Paperback
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Nordmenn er anglofile, men hva vet vi egentlig om Storbritannia? Trolig mindre enn hva vi vet om det som foregår i Junaiten. Der herjer Trump, og ham hater vi, men det han har fått til av varige endringer er barnemat sammenlignet med Brexit-kaoset, som kanskje har enda dypere røtter i fremmedfiendtlighet enn det trumpismen har.

Heidi Sævareid har bodd i Storbritannia siden 2015, og sammen med hundretusener andre EU-/EØS-borgere risikerer hun utkastelse - med mindre hun kan bekjempe det britiske byråkratiet og få oppholdstillatelse før grensene stenger. Blant annet må Life in the UK-testen bestås. Hvor godt kjenner hun egentlig landet hun har slått seg ned i, og hva oppdager hun mens hun nipugger til testen?

Life in the UK er et anti-kjærlighetsbrev til et land bestående av tepper på badet, monarkifetisj, stupfyll, Worchester-saus, tabloidaviser og en inngrodd Europa-skepsis.

Detaljer

Forlag
Flamme
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
30
ISBN
9788282882750
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2018
Format
19 x 12 cm
Serie
F° 335
Boksingel

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Life in the U.K.:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

SingSang

Inez Nærup
Produkt bestående av flere enkeltprodukter 
271,- 298,-

SingSang

Inez Nærup
Produkt bestående av flere enkeltprodukter 
208,- 229,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv