Min side Kundeservice Bli medlem

Men størst av alt er friheten

om innvandringens konsekvenser

Boken er et innlegg i debatten om Norges fremtid. Innvandringen fra den ikke-vestlige verden er dagens og morgendagens største politiske utfordring. Den er skrevet i håp om å bekjempe fordommer som stenger for en åpen og kritisk refleksjon rundt innvandringens konsekvenser. Les mer

99,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Boken er et innlegg i debatten om Norges fremtid. Innvandringen fra den ikke-vestlige verden er dagens og morgendagens største politiske utfordring. Den er skrevet i håp om å bekjempe fordommer som stenger for en åpen og kritisk refleksjon rundt innvandringens konsekvenser. Boken viser omfanget av et Norge som er skjult for mange: et brutalt, repressivt og religiøst patriarkat, særlig forankret i noen muslimske innvandrermiljøer. Sentrale begreper i forfatterens historie om norsk innvandrings- og integrasjonspolitikk er omvendt rasisme, henteekteskap, søskenbarnekteskap, levende visum, parallellsamfunn, hjemsendelse og kjønnslemlestelse. Har litteraturliste.

Medlemsvurdering:
NRK og norske stortingspolitikere stemplet Hege Storhaug som radikal nazist og høyre ekstrem terrorist. Da begynte jeg å bli nysgjerrig om denne dama. Hva er det som gjør henne til en radikal nazist og høyre ekstremt terrorist. Det viser seg at alle publikasjoner fra media og politiske uttalelser mot Hege Storhaug er ren løgn. Denne boken advarer om hvordan Norge og Europa kommer til og bli en del av det islamske kalifatet. Muslimene vil herske over hele verden og det viser seg at norsk media og stortingspolitikere er alliert med muslimene. Når Norge som nasjon utslettes. Så vil et islamsk nasjon bli født av den norske asken og sivilisasjonen. Utrolig bra bok som alle må lese. Hege Storhaug forklarer også hvordan politikere importerer flyktninger for å beholde makten i norske kommuner og på stortinget. Utrolig bra analyse av Hege Storhaug. Norske politikere er faktisk 100% avhengelig av flyktninger for og beholde makten i Norge. Dette gjelder Arbeiderpartiet, venstre, rødt, MDG, FRP, Høyre, Senterpartiet, SV osv. Uten flyktninger i Norge så ville Liberalistene, Alliansen, Demokratene og selvstendighetspartiet fått makten i Norge. Denne boken er en politisk bok. Som forklarer hvordan Norge som nasjon kommer til å dø ut og bli erstattet med et islamsk imperie i Europa. Bokkilden er uten tvil den beste bokhandleren i Norge. Jeg anbefaler alle mennesker å kjøpe denne boken. For å avdekke løgner til kommune og stortingspolitikere som ødelegger landet med flyktninger. Slik at de kun kan leve i luksus og beholde makten sin i politikken. Boken forklarer også hvordan NAV kjøper opp boliger i Norge. Gi boligene NAV har kjøpt opp til flyktningfamilier og slik skaper NAV Ghetto områder i Norge. Jepp det stemmer. Når NAV kjøper opp boliger i Norge. Så gir NAV disse boligene til flyktninger og slik skaper NAV ghetto områder. Utrolig bra analyse av Hege Storhaug. Beste boken på markedet.

Barron

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Kagge
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
300
ISBN
9788248907343
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2007
Format
20 x 14 cm
Priser
Sørlandets litteraturpris 2007
Serie
Kagge pocket

Medlemmers vurdering

B
Barron – 03.12.2019

– NRK og norske stortingspolitikere stemplet Hege Storhaug som radikal nazist og høyre ekstrem terrorist. Da begynte jeg å bli nysgjerrig om denne dama. Hva er det som gjør henne til en radikal nazist og høyre ekstremt terrorist. Det viser seg at alle publikasjoner fra media og politiske uttalelser mot Hege Storhaug er ren løgn. Denne boken advarer om hvordan Norge og Europa kommer til og bli en del av det islamske kalifatet. Muslimene vil herske over hele verden og det viser seg at norsk media og stortingspolitikere er alliert med muslimene. Når Norge som nasjon utslettes. Så vil et islamsk nasjon bli født av den norske asken og sivilisasjonen. Utrolig bra bok som alle må lese. Hege Storhaug forklarer også hvordan politikere importerer flyktninger for å beholde makten i norske kommuner og på stortinget. Utrolig bra analyse av Hege Storhaug. Norske politikere er faktisk 100% avhengelig av flyktninger for og beholde makten i Norge. Dette gjelder Arbeiderpartiet, venstre, rødt, MDG, FRP, Høyre, Senterpartiet, SV osv. Uten flyktninger i Norge så ville Liberalistene, Alliansen, Demokratene og selvstendighetspartiet fått makten i Norge. Denne boken er en politisk bok. Som forklarer hvordan Norge som nasjon kommer til å dø ut og bli erstattet med et islamsk imperie i Europa. Bokkilden er uten tvil den beste bokhandleren i Norge. Jeg anbefaler alle mennesker å kjøpe denne boken. For å avdekke løgner til kommune og stortingspolitikere som ødelegger landet med flyktninger. Slik at de kun kan leve i luksus og beholde makten sin i politikken. Boken forklarer også hvordan NAV kjøper opp boliger i Norge. Gi boligene NAV har kjøpt opp til flyktningfamilier og slik skaper NAV Ghetto områder i Norge. Jepp det stemmer. Når NAV kjøper opp boliger i Norge. Så gir NAV disse boligene til flyktninger og slik skaper NAV ghetto områder. Utrolig bra analyse av Hege Storhaug. Beste boken på markedet.

R
Roy Mortensen – 17.10.2010

– Dette er kanskje en av de viktigste bøkene som er skrevet om innvandring noen sinne. Forfatteren Hege Storhaug spør om: Har vi mot i brystet og vett i pannen?.. I boken finner vi ut, gjennom forfatterens veldokumenterte bok, at politikeren i Norge mangler både mot og vett i pannen når det gjelder utfordringene vi står overfor når det gjelder innvandring fra den tredje verden. Storhaug viser hvordan våre folkevalgte på en glatt og smidig måte styrer unna alt som kan være kontroversielt og politisk ukorrekt. VG ga som mange andre aviser boken terningkast fem. VG skriver: ¿Les denne boken og bli betenkt¿. Boken skapte selvsagt noen bølger da den kom ut i 2006, men de helt store debattene uteble, kanskje nettopp på grunn av at våre folkevalgte mangler mot i brystet og vett i pannen. De våget rett og slett ikke ta debatten. Dette er en spennende dokumentar fra vår virkelighet om et lett antennelig tema. Som VG skrev i sin anbefaling ble også jeg virkelig betrengt over norske politikernes unnfallenhet når det gjelder innvandring. Dette er en bok som trygt kan anbefales. Du vil garantert bli betenkt.

i
isolde – 05.01.2007

– Jeg skal være helt ærlig: Bøker om samfunnspolitiske temaer er ikke akkurat det jeg vil kalle min favorittlitteratur. Sannheten er nok at jeg helst vil lese noe som underholder hvis jeg først skal lese. Jeg var sikker på at jeg kom til å være nokså søvnig etter de første sidene av denne boka. Hvor feil jeg skulle ta! Da jeg hadde lest ti sider, var jeg så hekta på å lese mer om hva som skjer i innvandrermiljøene i Norge, samtidig som jeg ble mer og mer rystet, og fikk lyst til å gjøre noe! Hege Storhaug lar oss huske Anoosh som ble skutt fordi hun ville skilles, hun forteller hvor lett det er å bli norsk statsborger hvis du bare vet hvordan du skal gå fram, om barn som blir sendt til sine hjemland (hm...var det ikke Norge likevel, da?) for kjønnslemlestelse, om tvangsgiftemål (som ikke bare gjelder jenter) og om et innvandrersamfunn med ledere som taler med to tunger. Jeg leste den ut på en kveld, og jeg satt igjen med et par inntrykk: 1) Jeg skulle gjerne lest mer om dette. 2)Det var skremmende lesning. 3)Det var knallbra! Anbefales!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Men størst av alt er friheten:

Sepp

Nina Kristin Nilsen
Innbundet 
363,- 399,-

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv