Min side Kundeservice Bli medlem

Mikroøkonomi

en kort innføring

Nyttig hjelpemiddel til deg som studerer mikroøkonomi.
Framstillingen er kortfattet, komprimert og rett på sak og passer særlig godt for deg som er på jakt etter en innføringstekst som supplerer pensumboken, og som oppsummerer viktige og sentrale sammenhenger i en nøktern og poengtert form. Les mer

389,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Nyttig hjelpemiddel til deg som studerer mikroøkonomi.
Framstillingen er kortfattet, komprimert og rett på sak og passer særlig godt for deg som er på jakt etter en innføringstekst som supplerer pensumboken, og som oppsummerer viktige og sentrale sammenhenger i en nøktern og poengtert form.
I mikroøkonomi er bruk av matematikk et viktig verktøy for å formulere modeller, og det avspeiles ofte i oppgaver som gis til eksamen. Derfor legges det i denne boken stor vekt på at de matematisk krevende delene i de ulike resonnementene gjennomgås grundig trinn for trinn, og det gis tydelige oppskrifter for hvordan ulike problemer kan løses. Innenfor hvert tema illustreres dette ved detaljerte regneeksempler.
Som et supplement til boken er det også laget videoer for en rekke av de sentrale sammenhengene. Hver video tar for seg et avgrenset tema fra boken og konkretiserer modeller og resonnementer ved å vise hvordan typiske eksamensoppgaver kan løses. Kjøp tilgang til arbeidsboken for 99kr her: bokplussnett.gyldendal.no/mikro, og se videoer og løpende henvisninger til disse i teksten.

Detaljer

Forlag
Gyldendal akademisk
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
185
ISBN
9788205462373
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2013
Originaltittel
Mikroøkonomi
Format
22 x 16 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Mikroøkonomi:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

1979
Ny!

1979

Val McDermid
Paperback 
229,-
 

1989

Val McDermid
Innbundet 
409,- 449,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv