Min side Kundeservice Bli medlem

Oljeeventyret

som kom og gikk

Oljen har gjort nordmenn til lottovinnere. Den har skapt innovasjon og arbeidsplasser og gjennomsyrer hele økonomien. Det er liten tvil om at oljen har spilt en helt sentral rolle for moderniseringen av det norske samfunnet, og at vi ville vært et fattigere land uten. Les mer

318,-

349,- Spar: 31,-

Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Oljen har gjort nordmenn til lottovinnere. Den har skapt innovasjon og arbeidsplasser og gjennomsyrer hele økonomien. Det er liten tvil om at oljen har spilt en helt sentral rolle for moderniseringen av det norske samfunnet, og at vi ville vært et fattigere land uten.

Men vår moderne samfunnsorden er skjør. Formuer vinnes og tapes i et høyt tempo i verdens finansmarkeder. Og fordi olje- prisen er så viktig for vår tids økonomi, kan svingningene i den skape både kriser og velstand. Oljen har forandret verden, og den har forandret Norge. Nå reises spørsmålet om norsk olje- virksomhet bør avsluttes som del av vårt bidrag til å dempe klimakrisen. Selv om debatten er polarisert, kan mye tyde på at det norske oljeeventyret nærmer seg slutten. Hvor går veien videre når vi ikke lenger skal være avhengig av olje?

Detaljer

Forlag
Spartacus
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
320
ISBN
9788243013070
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020
Format
21 x 14 cm

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Oljeeventyret:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Feber

Gudmund Skjeldal
Innbundet 
345,- 379,-
 

Liv

Dag O. Hessen
Innbundet 
363,- 399,-

Afrika

Tore Linné Eriksen
Innbundet 
481,- 529,-

Logg inn

Handlekurv