Knallhelg: -25 % med kode BADE25
Min side Kundeservice Bli medlem

Mindfulness og medfølelse

en vei til vekst etter traumer

Evnen til å være oppmerksomt til stede og å behandle seg selv med vennlighet er grunnleggende egenskaper som hjelper oss i møte med livets utfordringer. Disse egenskapene forstyrres når vi utsettes for traumer. Les mer

363,-

399,- Spar: 36,-

Paperback
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Evnen til å være oppmerksomt til stede og å behandle seg selv med vennlighet er grunnleggende egenskaper som hjelper oss i møte med livets utfordringer. Disse egenskapene forstyrres når vi utsettes for traumer. Vi blir værende i beredskapsmodus, og følelsen av egenverdi slår sprekker. Med trening kan vi ta tilbake kontrollen over oppmerksomheten. Og lære å utøve selvmedfølelse.

"Mindfulness og medfølelse. En vei til vekst etter traumer" er den første norske boken som tilbyr en traumesensitiv tilnærming til trening av oppmerksomt nærvær, og til medfølelse vendt mot egne følelser og reaksjoner. I bokens første del gir forfatterne en teoretisk innføring i hva som skjer når kropp og sinn låses i beredskapsmodus etter traumatiske hendelser. Kunnskap om hvordan store belastninger påvirker oss, kan styrke vår motstandskraft i møte med livets vanskelige sider. Å vite hvorfor vi ikke klarer å være til stede, kan hjelpe oss til å øke vårt oppmerksomme nærvær. Å vite hva som skjer når vi nedvurderer oss selv, kan hjelpe oss til å bli mer støttende og omsorgsfulle overfor oss selv.

I bokens andre del tilbyr forfatterne et systematisk treningsopplegg for å styrke oppmerksomheten og evnen til det de betegner som «en indre medfølelse». Alle øvelsene har tilhørende lydfiler.
Boken henvender seg til dem som ønsker å trene oppmerksomt nærvær og indre medfølelse selv, og til behandlere. Boken er spesielt rettet inn mot dem som har ettervirkninger av traumatiske hendelser, men vil være til hjelp for alle som har vært utsatt for belastinger og som ønsker å styrke evnen til nærvær og følelsen av egenverdi.

I denne nye utgaven er det lagt til en ny sesjon i kursmanualen som omhandler håndtering av vanskelige følelser. Det er gjort noen endringer i øvelsene i boken, samt lagt til noen nye. I kapittelet for behandlere er det nå inkludert erfaringer med kursmanualen i arbeid med dissosiative lidelser.

Detaljer

Forlag
Pax
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
288
ISBN
9788253039435
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2017
Originaltittel
Mindfulness og medfølelse
Format
22 x 15 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Mindfulness og medfølelse:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Ink

Bridget Davies
Innbundet 
218,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv