Knallhelg: -25 % med kode BADE25
Min side Kundeservice Bli medlem

Én million mirakler

perleprosjektet: historien om hvordan én million bibler ble smuglet inn i Kina på én natt

Opp av asken etter kulturrevolusjonens ødeleggelser vokser det i skjul fram en raskt ekspanderende kirke. Behovet for kinesiske bibler er skrikende, og en flokk alminnelige menn og kvinner tar utfordringen med urokkelig tro på miraklenes Gud. Les mer

299,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Opp av asken etter kulturrevolusjonens ødeleggelser vokser det i skjul fram en raskt ekspanderende kirke. Behovet for kinesiske bibler er skrikende, og en flokk alminnelige menn og kvinner tar utfordringen med urokkelig tro på miraklenes Gud.

Med hjelp av en slepebåt og en spesiallaget lekter overleverer tjue menn i all hemmelighet i løpet av én natt én million kinesiske bibler - 232 tonn - til tusenvis av kinesiske kristne som venter ved en strand i det sørlige Kina.

Her fortelles historien fra innsiden om de mange miraklene som gjorde den spektakulære leveransen mulig. Beretningen om Perleprosjektet forteller oss hvorfor og hvordan en million bibler bidro til å sette fart på vekkelsen som pågår i Kina.

«Les boken og se hvilken stor og mektig Gud vi har, en Gud som inviterer mennesker til å være med i de planene Han har.» - OLE LILLEHEIM, forkynner og informasjonskonsulent i Åpne Dører

Detaljer

Forlag
Hermon
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
272
ISBN
9788230215968
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
Night of a million miracles
Format
23 x 16 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Én million mirakler:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Sendt

Gjermund Nordhus
Innbundet 
272,- 299,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv