Min side Kundeservice Bli medlem

Kallet

mitt Albania

Kallet - mitt Albania

Historien om Unni Thorsen og hennes kall og liv i Albania gjennom 30 år. Herre, om jeg må gå alene, så gjør jeg det. Unni Thorsen var syk og elendig. Følte seg lite verdt, orket ingen ting. Les mer

318,-

349,- Spar: 31,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Kallet - mitt Albania

Historien om Unni Thorsen og hennes kall og liv i Albania gjennom 30 år. Herre, om jeg må gå alene, så gjør jeg det. Unni Thorsen var syk og elendig. Følte seg lite verdt, orket ingen ting. Men det skjedde noe da hun bestemte seg for å gå på et evangelisk møte i Høyres hus i Oslo. Det var to glade tvillinger fra Telemark som ledet an, utkledt i cowboy-drakter. Unni undret seg - går det an å være kristne og oppføre seg slik?

Unni tok imot Jesus som sin personlige frelser den kvelden. Og i tillegg begynte hun å jobbe for cowboy-tvillingene, på kontoret. Den dårlige kroppen var stadig en utfordring.
Samtidig brant Unni etter å hjelpe fattige og hadde fått for seg at det var Brasil som var landet. Men, nei, Gud hadde en annen plan. Albania kom stadig mer for henne. Hun ble ikke kvitt den tanken - Albania.
Hun visste ikke en gang hvor landet lå før hun sjekket atlaset. Og så en dag fortalte hun cowboy-tvillingene, - jeg skal til Albania.

Gud kalte og Unni reiste, til et land som så smått prøvde å komme seg etter årtier med kommunistisk diktatur. Det var tøft i starten, en enslig norsk som ville hjelpe et folk og land i kaos. Men Gud sto med, og gjør det fortsatt.

Nå har hun vært der i mer enn 30 år, i det nordlige Albania, i og rundt byen Shkodër.

I denne boken får du detaljer om Unnis liv og kall du aldri har hørt om før.

Detaljer

Forlag
Ventura
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
152
ISBN
9788283651645
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Originaltittel
Kallet
Format
21 x 14 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Kallet:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv